2777
2789
پسر منم یک سال و نیمشه تو اتاق ما و تو بغلم میخوابه حتما باید دستشو بندازه دور گردنمو و پاشم رو پام .... اصلا دلم نمیخواد حالا حالا ها جداش کنم یه بار این کارو کردم جداش کردم کلی گریه کرد وقتی اوردمش پیش خودم کلی بوسم کرد و شیر خورد و اروم خوابید ....من شدید بهش وابسته ام طوری که مامانم میگه یه شب بزارش تو بغل من بخوابه میگم عمرا .... از 2 سال و نیمگی به بعد کم کم جداش میکنم و با شایلان جون کاملا موافقم ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من پسرم دقیقاٌ سه سال و نیمشه اما هنوز پیش خودم می خوابه البته روی تخت خودش تختشو اوردم اتاقمو رو تخت خودش می خوابه اما به قدری به من وابستس که شبا موقع خواب باید دست من تو دستش باشه دستمو می بوسه می گه دوست دارم عاشقتم منم باید همینارو بهش بگم و بعد کم کم می خوابه چند بارم بیدار می شه چک می کنه من کنارش باشم تصمیم گرفتم تا عید کنار خودم باشه اما عید اتاقشو جدا کنم چون دو هفته عید شوشو خونه ست ما تو اتاق اون رو زمین بخوابیمو اون روی تختش تا اگه شب بیدارشد و یا حتی دیر خوایبد برای شوشو هم مشکلی پیش نیاد چون خونه ست و دغدغه دیر بیدارشدن صبح و نداشته باشه
البته اینو بگم با شایلان جون موافقم و اینکه چند سال لذت خوابیدن کنارشون نصیبمون می شه و اینکه این روزا و این شبا تکرار نمی شه
خدای مهربونم ممنونم به خاطر دسته گلای نازی که بهم دادی ازت می خوام خودت کنارشون باشی همیشه و همه جا
من که نمیتونم پیش خودم بخوابونم دختر من بیدار نمیشه اما یه بار غلت بزنه بیدار میشم خلاصه روز بعدش حسابی خوابم میاد منم گذاشتمش تو تخت خودش کنارم باشه.

اعتماد بنفس فکر نمیکنم ربطی به خوابیدن داشته باشه
پسر من نه ماهشه تا صبح هزار بار بیدار میشه و نق میزنه و گریه میکنه باید بغلش کنم یا روی پا تابش بدم تا بخابه
همیشه خوابم میاد و خسته ام
اما حاضر نیستم حالا حالا ها از خودمجداش کنم مگه چند بار قراره بچه دار بشیم چند سال دیگه حسرت این شبایی که تو دلمون میخوابیدند را میخوریم

بعضی شبا که خوابم نمیبره نگاهش میکنم و خدارا به خاطر بودنش شکر میکنم و لذت میبرم
خیلی هارو هم میشناسم که از همون ماه های اول جدا خوابوندند و مشکلی هم نداشتند ولی من حتی اگه بچه ام تا صبح بیدار نمیشد بازم جدا نمیخوابوندمش

سلیقه ها تو تربیت بچه ها متفاوته برای همینه که همه ادم ها با هم فرق میکنند
شما هر جو خودت راحتتری همون کارو بکن
سلام من دوقلوهام رو از 1 ماهگی از خودمون جدا کردم. الان دو ماهه که تو اتاق خودشون می خوابن. اوایل یه کم گریه می کردن تا بخوابن اما الان مشکلی ندارم. گاهی بهشون سر می زنم. خوابشون تو اتاق خودشون خیلی بهتر شده. وقتی هم دلم براشون تنگ می شه می رم تماشاشون می کنم. برای خوابوندن بچه ها هم قبلاً مشکل داشتم حالا یکساعت زودتر می برمشون توی اتاق یک لیوان شیر با نی می خورن و من باهاشون خداحافظی می کنم. اگه خسته باشن می خوابن در غیر اینصورت اسباب بازی هاشون رو می برن تو تخت و بازی می کنن تا خوابشون ببره
سلام من دوقلوهام رو از شانزده ماهگی از خودمون جدا کردم. الان دو ماهه که تو اتاق خودشون می خوابن. اوایل یه کم گریه می کردن تا بخوابن اما الان مشکلی ندارم. گاهی بهشون سر می زنم. خوابشون تو اتاق خودشون خیلی بهتر شده. وقتی هم دلم براشون تنگ می شه می رم تماشاشون می کنم. برای خوابوندن بچه ها هم قبلاً مشکل داشتم حالا یکساعت زودتر می برمشون توی اتاق یک لیوان شیر با نی می خورن و من باهاشون خداحافظی می کنم. اگه خسته باشن می خوابن در غیر اینصورت اسباب بازی هاشون رو می برن تو تخت و بازی می کنن تا خوابشون ببره
سلام دختر منم 4سال ونیمشه ولی کنار خودمون میخوابه اما سه شبه که خودش میره توی اتاقش وتوی تختش میخوابه دلم میخواد کنارم باشه ولی خودش دوست نداره میره توتختش میخوابه

منم اصلا دوست نداشتم تنها بخوابه آخه گناهداره مگه قدیما هربچه ای اتاق جداگانه داشت همه کنارهم بودیم و خیلی هم خوش بود باید برید پیش مشاور وازاون بپرسید فکرکنم بهترباشه چون اینجا هرکسی ازلحاظ عاطفی فرق میکنه مثلا من که بچه ام تا 4.5سالگی کنارخودم خوابوندم نمیتونم بهت بگم از4ماهگی اتاقشو جدا کن

موفق باشی
سلام به همه ی مامانای خوب یه سر به کلوپ من بزنید عضو شید و پست بفرستید و ......
http://www.ninisite.com/clubs/chat.asp?clubID=13355&ChatDate=10-11-1390
برای دیدن نمونه کارهام هم می تونید یه سر به وبلاگم بزنید .حتما ببینید ضرر نمی کنید
http://tarahi-online.persianblog.ir/