2777
2789

من سوتی های عمم رو میگم

ماکارونی:ماکرانی

نقرس:نق نق

عروسی مختلط:عروسی مخلوط

راننده:رارننده

ویو:بیو

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

مادر بزرگ شوهرم خدابیامرز یه دفعه رفته بود مغازه میخواست بگه ماکارونی بدین اسمشو یادش نمیومد هی به فروشنده میگفت اون بدین که شب میخورن دراز میشه بلنده حالافروشنده اینطوری   مادر بزرگه اینطوری  

اگرپیوسته بگی اتفاق بدی خواهد افتاد شانس پیشگو شدن رو پیدا میکنی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای مامان بزرگ من ب کرانچی میگه کنارچی

ب اسنپم میگه ننه برا من یه اسنک بگیر

یا میگه با اسنک رفتم فلان جا و اومدم

😂😂😂🤭🤭🤭🤭

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 

ب مامو گرافی میگه ممه گرافی😂😂

یا ی بار لاک بی رنگ من زمین بود بنده خدا فک کرده بود عطره برداسته بود زده بود 

بعد من گفتم چرا رنگ لاکم تیره اس 

خواهرم گف مادربزرگ برداشت زد ب لباسش بعدم گف پیف چ بوی بدی داره 😂😂

خدا رحمتش کنه

خیلی شیک پوش و باکلاس بود

از خیاطی اومدیم تو کوچه راه میرفتیم رفته بودیم پرو لباسش

یه پسری هم جلومون راه میرفت

گفت ک و رس ت م خوب نبود باید برم یه دونه خوبش رو بگیرم 

من میگفتم مامان جون گوش مثل چشم نیست ببندیش

پسره جلومون میخندید

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
اون موقع فیلم شهربانو(پس از باران) میزاشت با مادرم نگاه میکردیم بعد غلام گولش زد بردش توی کلبه تو جن ...

عزیزززززم جان🤣😘😍

تو یه کتاب خوندم ...ما تو این دنیا قادر به درک ثواب فرستادن صلوات نیستیم  تو اون دنیا میفهمیم که چقدر با ارزش بوده....سعی کنید تا میتونین صلوات بفرستین در حال ظرف شستن،انجام کارهای خونه،پیاده روی و......هم باعث میشه فکرای ناراحت کننده نکنی هم بی نهایت ثواب داره...نیازی نیست صلوات شمار دستت بگیری و بشمری...ارادتمند همه خانومای گل نینیسایتی که تنها دوستان منن❤

هرکی داره قورشونوبدونیین دورهمیای خونش‌ون هطچ وقت تکرا نمیش

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...