2777
2789
عنوان

تورو خدا یه راهکاری بدین شوهر دوستم و مامانش جادو کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 4408 بازدید | 35 پست
با یه همچین مردی زندگی نکنه خیلی بهتره...من نمیدونم ما زنا چرا باید انقدر تو سری خور مردا باشیم اخههههه
بهتر بره پی زندگیش حیف نیست ؟مگه ادم چند بار زندگی میکنه!!!!
خالق من "بهشتی " دارد .نزدیک.زیبا و بزرگ و "دوزخی" دارد به گمانم کوچک و بعید...ودر پی دلیلیست که ببخشد ما را..گاهی به بهانه یک دعا در حق دیگری...شاید امروز آن روز بی دلیل باشد...!
بنظرتون حق تمکین میتونه بگیره تا مهریه رو نده؟؟

دوستم میگه اگه بخاد طلاق بده منم مهریه مو میذارم اجرا....

هین هنوز میگه از ابروم میترسم...نه خونه خاهر میذاره بره نه داداش نه عمو...هیچییییی....زندانییییییییییی همش...

من بعضی وقتا مجبورش میکنم بریم پارکیکنگ بچه رو زندونی نکین گنا داره
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=841537&PageNumber=1 ارسال رایگان...لباسای در حد نو پسرم...تمیز و سالم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره مهناز جون بدجور مشروب خوره...تو مغازش هم میگه داره و همش میخوره اخه ازین پرده فروش هاست...چنتا شاگرد هم داره...دور هم میشن و...

مثلا ورزشکار هم هستااااا بخدا دوستم اینقد خوشگله موهاش چشاش...پوستشششش..

مامان پسره همش میگه ابیلیسمس و عیبناکی و....سره اینه بچشون یکم چشاش ضعیف شده اینقد این و اذیت کردن و ار تو براش رسیده و دیگه نمیخاد بچه دوم بیارین و ....

چقد مردا ذاتشوت کثیفه حیف ا شده دختره...

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=841537&PageNumber=1 ارسال رایگان...لباسای در حد نو پسرم...تمیز و سالم
به نظر من دوستتون صد در صد داره اشتباه می کنه. مگه ایشون مشکلی داره که از ترس آبروش میگه. بابا خدایی که ازدواج رو گذاشت طلاق رو گذاشت واسه یه همچین مواقعی. بگو یه وکیل خوب بگیره طلاقش رو بگیره بچه اش رو هم بهش بدن. بخدا اولین باره میگم یکی طلاق بگیره ولی این آقاهه الان این کار ها رو می کنه دوروز دیگه دست یکی رو هم میگیره می آره توی خونه.

اره میگه مامانه پسره قبلنا میگفته اگه بخاب بری میتونه حق تمکین بگیره و بعدش یه صیغه بکنه و بیاره و تو خودت میری

پسره خاک تو سرش یه زمانی کاپیتان تیم ملی والیبال نشسته هم بود بهد کلا یر اینکه بهش پیرهنای پلاستیکی ندن و نخی باشه کلا ترک میکنه ورزش و.....
بنظر من زنگ بزنن آدرس مغازه رو بدن مامورا بریزن بگیرنشون حالا که مشروبم داره یه پوئن میشه تو پرونده واسه طلاق ممکنخ به دردش بخوره و الا به نظر نمیاد طرفش کسی باشه که راحت اینو طلاق بده مهریه هم بده
عزیزم اون دوستت رو از خونه بیرون کرده یه استشهاد بگیره وبره شکایت کنه از خونه بیرونم کرده تازه بر فرض که اونم تمکین بگیره چه ربطی به مهریه داره اگه شوهرش مال ومنالی داره یا حسابی که توش پول باشه بره مهریه اشو بذاره اجرا وشماره حساب شوهرشو بده تا ظهر حسابش رو میبندن حالا اون بیاد دنبال دوستت واگه تو مستی شوهرش رو میگرفتن واسش عدم صلاحیت واسه بچه میزنن در کل دوستت زرنگ نیست شایدم همین زندگی رو دوست داره
کاش دنیا مثل یه عروسی شاد واسه همه ادما بود پراز خنده شادی و اخرش یه بدرقه شاد ورمانیک
عزیزم 6ساله دوستت حرفی نزنه شوهره پررو شده تا مظلومی نباشه ظالمی نیست چه شوهر بیشعوری داره اگه من زن اون بودم سال اول ادمش کرده بودم آدرسی که توامضام دادمو بخون شاید بتونه به دوستت کمک کنه.طلاق میخواد به جهنم که می خواد مشروب خورده دیراومده خونه شکاکم که هست همه ی اینا مشکل اونه تازه داره یه مشکل جدید هم درست میکنه مردی که واسه بچش ارزش قائل نیست همون بهتر که بره بمیره.دوستت 6سال ساکت مونده شوهره عادت کرده حالا این نمیتونه یک دفعه بهش بپره باید کم کم شروع کنه .مگه پسرخاله ی من اینطوری نبود.دعوا میکردن نصف شب که زنه می خوابید این چوبو برمیداشت مثل دیوونه ها میزد به پای زنش .یه روز زنش جیغوداد کرد همه همسایه هارو جمع کرد آبروی شوهره رو برد که این مشروب می خوره .حالا مگه شوهره جرات داره ازاین کارا بکنه.می ترسه که زنه جیغ بزنه دوباره آبروشون بره.مثل موش شده الان.
یه پنج هزار تومنی گذاشتم زیر فرش که یادم بره بعده ها پیداش کنم خوشحال شم.اما الان 3 ماهه از فکرش بیرون نمیام چکارکنم😂😂😆😆😆😆
2810