2777
2789
عنوان

بچه یک سال و نیمه ام دیوونه ام کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 52 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قبل بچه دار شدنم میگفتم شاید مادرا حق دارن این رفتارهای وحشتناک رو با بچه ها میکنن  ولی الان و ...

خیلیاتون بچه هاتون شیطنت بچگونه یا اذیت بچگونه معمولی رو داره به خاطر همین درک نمیکنین.من از نزدیک دیدم بچه مثل بچه ی استارتر.آدمو به جنون میرسونه

من یک زنم💪👧👩💎که میزنم به سیم اخر و میگم .منو ببین یه آدمم که از توئه پوسته تنم👌ندا منم،هوا منم صدای نسل ما منم.اگرچه بستی بالمو ...رها تر از رها منم😊😍اگرچه جنسه شیشَم.قوی تر از همیشه ام💪.نبین نحیفه ساقه هام .درخته کهنه ریشه ام🌳همیشه بوده باورم .که با تو من برابرم👌اگه قویه بازوهات.ب جاش منم یه مادرم💪(آهنگ زن از رانا منصور)
نه هنوز، دو سه روز دیگه، ربطی داره مگه؟

نه چه ربطی میخواد باشه

آخه من بخاطر ویروس میترسم مركز بهداشت برم

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
دقیقا بچه منم مثل مال شما یه سال و نیمشه هیچی نمیخوره خونه رو بهم زده خسارت میزنه امونمو بریده شبا ن ...

منم نمی زنمش بابا، امروز دیگه بریده بودم، آب ریخت رو موبایل اعصابم متشنج شد

منم نمی زنمش بابا، امروز دیگه بریده بودم، آب ریخت رو موبایل اعصابم متشنج شد

منم خيلي خسته كرده خدايي ميره رو اعصابم اما زدنم نمياد آخه فايده نداره بعدش بايد خودم سه ساعت بغلش كنم و عذاب وجدان بكشم.بيشتر از همه غذا نخوردنش رو اعصابمه

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
کتاب بخون، کتاب بسازین با هم، کاردستی درست کنید، با هم ژله درست کنید، یه ظرف حبوبات بگذار جلوش سرگرم ...

خب دیگه.شما فکر میکنی مثلا شمع بذاری جلوی بچه خیلی شیک و مجلسی فوتش میکنه.نه دیگه بچه ای هست که اون شمعو برمیداره میماله اینور اونور هرچقدر سعی کنی سرگرمش کنی به هیچ وجه توجه  نمیکنه به هیچ چیز و فقط جیغ میزنه و شمع رو میخواد که بماله اینور اونور.یا مثلا شاید بخواد شمع در حال سوختن رو بگیره دستش بره اینور اونور هرچقدرم خاموش بشه شمعه جیغ بزنه که روشنش کنی.یا مثلا آلبوم بذاری جلوش نمیشینه خیلی قشنگ عکسارو نگاه کنه.برمیداره پارشون میکنه یا مچالشون میکنه.یا مثلا حبوبات بذاری جلوش میذاره تو دهنش یا میکنه تو بینیش یا اینکه میپاچه تو کل خونه.به همین راحتیا نیست که

من یک زنم💪👧👩💎که میزنم به سیم اخر و میگم .منو ببین یه آدمم که از توئه پوسته تنم👌ندا منم،هوا منم صدای نسل ما منم.اگرچه بستی بالمو ...رها تر از رها منم😊😍اگرچه جنسه شیشَم.قوی تر از همیشه ام💪.نبین نحیفه ساقه هام .درخته کهنه ریشه ام🌳همیشه بوده باورم .که با تو من برابرم👌اگه قویه بازوهات.ب جاش منم یه مادرم💪(آهنگ زن از رانا منصور)

دلم نمیخواد تو سایت عمومی اطلاعات خصوصی بگذارم بگم چند تا بچه دارم و این حرف ها، ولی واقعا من هم مادرم درکت میکنم، آره براتون وقت نمی مونه، شعار هم نمیدم بگم با برنامه ریزی به همه کارهات می رسی، ولی به هرحال این زندگی تو هست، می گذره، عمرت هست، میتونی با عصبانیت و ناراحتی بگذرونی و یه بچه عصبی تحویل جامعه بدی، میتونی با آرامش این روزها رو بگذرونی، از همه لحظه ها یه بازی درست کن، حتی جمع کردن خونه، 

با این که شکسته بالم ولی هنوز هم بلند پروازم
گناه داره، اسیره تو آپارتمان

الهی  بچه حوصلش سر میره،بهونه میگیره

با حیوانات و انسانها مهربان باشیم،لطفا حتما😍😘      حامی حیوانات،گیاهخوار😍💪                                  کاربرای گل اگر حیوون تصادفی یا مریض دیدید یا خواستید آگهی واگذاری حیوونای بامزتون رو نشر بدید به دایرکتم تو اینستا پیام بدید👈elqueno1367

نگفتم شمع بگذاره بره، بشینه کنارش، مگه من خودم نمیدونم خطرناکه، میگم بازی جدید با نظارت والدین، آره بچه ها در هر سن زود از اسباب بازی ها زده میشن، آشپزخانه همینقدر که خطرناک هست جذاب هم هست سرگرم کننده هم هست، اتفاقا کاش میشد همین لحظه یه عکس یهویی از بچه ام می‌گذاشتم ببینید

با این که شکسته بالم ولی هنوز هم بلند پروازم
2810