2777
2789
عنوان

بچه یک سال و نیمه ام دیوونه ام کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 52 پست

به فکر تمیزی نباش بزرگ میشه وقت برا تمیزی زیاد داری...باید صبور باشی نزنش گناه داره.....مهد هم الان زود براش چرا گذاشتی شاغلید؟

💖💖من به تمام خواسته هام میرسم ...چون خدای بخشنده ای دارم 💖💖

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا بچه منم مثل مال شما یه سال و نیمشه هیچی نمیخوره خونه رو بهم زده خسارت میزنه امونمو بریده شبا نمیخوابه امت نمیزنمش.واکسنش ۱۸ ماهگی زدین؟

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️

مگه اولین مادر کره زمین هستی! گناه داره بچه، سرگرم کن، اگه اهل تلویزیون هست سی دی کارتون بگیر از اینترنت دانلود کن، اصلا کلی بازی حرکتی میشه با بچه یک سال نیمه کرد. نمیخوای اسباب بازی جدید بخری نخر بالش متکا نداری، بگذار از بینشون بدوید، کلی هم خوش میگذره، رنگ انگشتی، نقاشی با مداد و خودکار، اصلا براش شکلک دربیار، نمایش خلاق بازی کنید

با این که شکسته بالم ولی هنوز هم بلند پروازم

کتاب بخون، کتاب بسازین با هم، کاردستی درست کنید، با هم ژله درست کنید، یه ظرف حبوبات بگذار جلوش سرگرم بشه خودت هم کارهای خونه رو بکن، قوطی بگذار جلوش روی هم بچینه، کتاب قصه بده عکس ببینه، آلبوم بگذار جلوش، فیلم های خانوادگی رو بگذار کلی از دیدن فیلم مامان بابا کیف میکنه، یه شمع روشن کن، هزار بارهم فوت کنه بازهم لذت میبره، بازهم بگم

با این که شکسته بالم ولی هنوز هم بلند پروازم
خودمم زدم امروز   چند بار محکم زدم تو سر خودم،   بچه داری شما؟

نه هنوز ولی خیلی ناراحت میشم کسی بچشو بزنه 

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت

چرا مهد؟

شاغلی؟

خدایا هرجای ایرانم که دست میزنم درد میکند خودت مراقبمون باش😞                                                   عضو کمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ:شوشو(شوهر)  عِجقم(عشقم)🙊آخایی(شوهر) 🙊عجیجم(عزیزم)  پِری  آقایی(شوهر)  آز(آزمایش)  سز(سزارین)  اپی(ایپلاسیون)😳خخخخ(خندیدن مجازی)😤ازد(ازدواج)😞تودلی(جنین)😩چِلا(چرا)😖پسمل(پسر)😏دخمل(دختر)😕ریپ(ریپلای)😯رل(دوست پسر و دختر)😭دویوق(دروغ)😭عخی(آخی)👊پروف(پروفایل)😛خوشمل(خوشگل)👊کنجد(بچه)😩😩😩ز (زنگ زدن)😨                              
بچه یک سال و نیم‌چی میفهمه از کتک و مهد ؟؟؟  مادرشی وظیفته بهش برسی و بریزه تمیز کنی مگه راه د ...

می زارم نمی خوره،    مهد هفته ای چهارساعت می زارم       چرا نمی فهمید که مادرم انسانه؟    

2810