2777
2789
عنوان

مامانای شهریور 90 بیان از کارای نی نی هاشون بگن (+2)

| مشاهده متن کامل بحث + 30877 بازدید | 1233 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

******************خبر خبر خبر******************

اینک شو مشترک پریسا و مامان سروش

در پاسداران به درخواست دوستای عزیز که در شرق هستند

انواع کیف و بوت و بارونی و پالتو و لباس شب و اسپرت زنانه درهمه سایز از بهترین برندهای اتگلیس و ترکیه

انواع لباس نوزادی و بچه گانه از سیسمونی تا 12 سال (بوت و کفش با تخقیف ویژه)

نمونه کارهای ما رو میتونین او سایت های http://soroushmezon.ir/ و http://landangalery.ir/ ببینید

مکان :پاسداران گلستان چهارم ( توحیدی) از ساعت 10:30 صیح تا 5:30 یعد از ظهر

زمان : از شنبه 14 تا 24 دی برای اطلاعات بیشتر با شماره های 09381554314 و 09203184726 تماس بگیرین

ادرس کلوپ اگر کاری داشتین در حدمتم :http://www.ninisite.com/clubs/chat.asp?clubID=14559

پذیرش با تماس قیلی
مزون و شو دائمی لباس کودک در شهرک غرب www.soroushmezon.ir 09381554314
کیانمهر دیگه کامل حرف میزنه. هنوز پوشکه. 1شعر انگلیسی حفظه بقیه رو هم با سی دی هاش میخونه. چندتا کلمه انگلیسی بلده اعداد انگلیسی تا 10 و فارسی تا 22 خلاصه غذا خوردنش معمولیه یه روز متوسط یه رو بدد
دست هایی که کمک میکنند بسیار مقدس تر از لبهایی هستند که دعا میکنند(کوروش بزرگ)
ریحانه یه مدت بد غذا بود،دکتر و آز و... خلاصه معلوم شد خدارو شکر هیچ مشکلی نداره،یه تقویتی و یه اشتها آور داد،فعلا خوب شده
پوشک نمیشه دیگه،با پی پی هنوز کنار نیومده،انگار میترسه ولی جیششو میگه،پی پی رو یه گوشه کز میکنه و ساکت میشه،میفهمم چه خبره،میبرمش توالت و ...
اعدادو فارسی تا ده میگه ولی 8 رو جا میندازه
شعر فارسی شش هفت تایی کامل بلده،چند تایی هم نیمه نصفه،حرف زدنش خیلی خوبه.سلام معمولا یادش میره ولی خداحافظی نه.
کتاباشم خیلی دوست داره،میاره براش میخونم،میفهمه وقتی شعر اون صفحه تموم میشه ورق میزنه.
پازل چوبی میچینه،یه سری فلش کارت داره که عکس حیوونه،18تا همه رو میشناسه با صداهاشون.
بعضی وقتام میزارم با تبلت بازی کنه

دیگه چی بگم؟شما بگید تا یادم بیفته
سلام به همگی.

ممنون از گلاب جون و نینا جون که به فکرم بودید.کم تر وقت می کنم بیام اینجا بعضی مواقع یه سر می زنم اما فرصت نمی شه چیزی بنویسم.چه عجب تایپک یه جونی گرفت.
نینا جون منم تو فکرشکم وایبر نصب کنم به گوشیم .سعی می کنم اونجا هم بیام .

گلاب جون خوبه بازم . سارا بعد از این سه چهار ماهی که از پوشک گرفتمش هنوزم پی پی رو نمی گه جیش رو هم کم می گه بیشتر خودم دو ساعت به دو ساعت می برمش جیش کنه.تازه هم دادم فرشامو شستن همش می ترسم سارا روشون جیش کنه.حالا رو فرشی کشیدم اما بازم باید مراقب بود.
خوشبختی داشتن دوست داشتنیها نیست ! دوست داشتن داشتنیهاست( کوپلر)
*******رای گیری شروع شد**********

مسابقه آشپزی دوستان کلوب ستاره ها

موضوع شماره 8- رولت غذایی ( انتخاب نوع رولت دلخواه )

*** لطفا حتما به یک نفر رای دهید ***

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=606981&PageNumber=38
خدای مهربونم دوستت دارم
آره بچا ها اینجا هم بیاین بالاخره اینجا خونه اصلیمونه.ولی دقت کردین اون دوستمون که گفت یه تاپیک جدید بزنیم خودش اصلا اینجا ننیاد.

قربون زهره جون و سحر خانوم. ما الان تو واتزاپ جمعیم. ولی خوب دیگه نی نی سایت رو هم فراموش نمیکنیم.

کیانمهر هم هوشچینش رو هم دو تیکه هم سه تیکش رو میچینه میوه ها رو همرو میشناسه بعضیاشون هم به انگلیسی و حیوونا رو هم یه سری رو با صدا بلده. ماشین ها رو هم پراید رو میشناسه و 206 رو هر دو مدل صندوقدار و عادی رو میشناسه امروز سمند رو یاد گرفت و تویوتا و بی ام و و گل و ... رو هم میشناسه کلا هرماشینی که میبینه میپرسه چیه.عاشق ماشین پلیس و پلیسه
دست هایی که کمک میکنند بسیار مقدس تر از لبهایی هستند که دعا میکنند(کوروش بزرگ)
سلام دوستان

خوبید؟
من مامان نارون هستم
کاربریمو مجبور شدم عوض کنم .یه مدت اصلا نمیتونستم با کابری قبلیم پستی بزارم

خوشحالم دوباره اومدید اینجا و از بچه ها تون میگید. درست زمانیکه دوباره میخواستم برگردم به جمعتون دیدم اینجا خیلی سوت و کور شده .

نارون هم خداروشکر بهتره..
حرف زدنش هنوز خیلی جای کار داره. فقط خودم باهاش کار میکنم. یه سری جمله حفظ کرده وبجا ازشون استفاده میکنه .یه سری جمله هم خودش میسازه که مشکل داره ولی من منظورشو متوجه میشم.

تمام رنگها و اشکال هندسی رو میشناسه .
صدای همه حیوونا رو هم بلده ... بیشتر میوه ها رو هم میشناسه
لباسا رو هم میشناسه.

تا 50 میتونه بشمره.

حدود 15 تا کلمه رو هم از رو نوشته میخونه .
چند تا شعر و هم ناقص حفظه

دارم باهاش مفاهیم و کار میکنم .
"بزرگ-کوچک" .... "بالا-پایین" .... "بلند-کوتاه" ... "داغ-سرد" .. "باز-بسته" رو یاد گرفته.
یه سری مفاهیم دیگه هم دارم یادش میدم.

آها یادم رفت بگم.. عاشق باب اسفنجیه ...

دوستتون دارم

فعلا خداحافظ

پیج هنری من در اینستاگرام narvanceram