2777
2789
عنوان

مامانای شهریور 90 بیان از کارای نی نی هاشون بگن (+2)

| مشاهده متن کامل بحث + 30877 بازدید | 1233 پست
نینا جونم هر دو خوبیم عزیزم و حتما سعی می کنم بیشتر بیام .مرسی نارینه جون !ولی چه پست بذارم چه نه واقعا از صمیم قلب می گویم که همهتونو خیلی دوست دارم مخصوصا نینی هایی که از اول تو روزهای دل واپسی و سر در گمهامون باهاشون آشنا شدم و از کاراشون شنیدم و شباهتاشونو با نیروانا دیدم و جزیی از زندگیم شدن باور کنید کیانمهر و نارون و ریحانه و آمور وآراد.. انگار برایم نه تنها وجود مجازی نداشتند بلکه باباشون زندگی کردم و تو بزرگ شدناشون سهیمم.

خلاصه بوووووسسسسسسس به همتون!

نارینه عزیز برای من هم در صورت امکان رمزتو ایمیل کن لطفا.با دکترش صحبت کن برای خارش پشه جوش شیرین هم بصورت خمیری خیلی موثره .امیدوارم زودتر خوب شه طفلکی!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه ی مامانای گل

آوان جان تولدت مبارک عزیزم منتظر عکسای دو سالگیت هستیم

نارجون تولد آمور عالی بود خسته نباشی برای امور خیلی ناراحت شدم انشالله که چیزی نیست و زود خوب میشه
آروین خربزه خیلی دوست داره ولی حساسیت داره به محض اینکه میخوره دماغش قرمز میشه از چشم و بینیش آب میاد و جوش میزنه اما میخوره ....بعد از خربزه بهش گرمک میدم تا خوب بشه .....ببین آمور به چی حساسیت داره

الهام کوتاه بیا دیگه شیر نده دختر

نینا خوشحالم که دندونای کیانمهر سالمند منم با اینکه اروین همیشه مسواک زدنو دیده هنوز نتونستم بهش عادت بدم که هر شب مسواک بزنه البته نخ میکشه اما مسواکو زیاد دوست نداره
❤بزرگترین اقیانوس جهان آرام نام دارد...آرام باش تا بزرگترین شوی❤
کودک ........... تاریخ تولد............ وزن تولد...........قد تولد ...........شهر...........وزن دو سالگی ................قد دو سالگی

آمور ..............1 شهریور ............3300............. 51 س.......... تهران...............12800........................93 سانت

شاینا............ 1 شهریور............. .............. ........... ............... .........................

آوان...............2 شهریور............3350.............. 53س........... کرمانشاه...........14.600....................... 94سانت

فاطیما...........6شهریور..............2450.............. 41س............ اصفهان............ .......................

کیانمهر ....... 6 شهریور............3600................51س..............تهران ............. ........................

ریحانه ..........6 شهریور............3510................48س.............بوشهر............. .......................

آراد ............ 6 شهریور............ ................. ............ .............. .......................

محمد..........6 شهریور.............3100................49س............مشهد........... . .......................

سارا...........21شهریور............3150................49س.............تهران.............. ..........................

نازنین زهرا...23 شهریور ........ 3600............... 50 س.............تهران.............. ........................

امیرعلی......31شهریور..........3700.................52س..............کاشمر.......... .......................

آروین..........4مهر..................3550.............. 50س............. اصفهان ......... .......................
سیاست کثیف ترین میکروب دنیاست. از آن دوری کنید.
سلام . تا صفحه رو باز کردک عکس آمور رو دیدم حالم گرفته شد . . نارجون پسملیت به یه چیزی حساسیت شدید داره . ببین اون چیه؟ خربزه و گوجه فرنگی و کیوی خیلی حساسیت زا هستن . از اینا زیاد نخورده؟
تولد آمور خیلـــــــــــــــــــــی خوب بود . مامانیش دستت طلا. چه تم قشنگ و تکی انتخاب کردی . آورین. راستی تولدش توی خونه خودتونه؟ اینجا پارکینگ خونه ست؟ به هر حال تولدش خیلی شیک بود . من عاشق کیک تولدش شدم . چه تمیز درآورده بودن.
بعد یه چیزی تو ناراحتی که پدر شوهر و مادر شوهرت جدا کادو دادن؟ بابا اینکه کلی خوشحالی داره؟ بابا بزرگش چی داد؟ تو یا باید این وبلاگتو فارسی بنویسی یا این زبونتونو به یه فضولی مثل منم یاد بدی
من که دیگه اصلا دنبال قد و وزن نازنین نیستم . همینکه خودم احساس می کنم مشکلی نداره برام کافیه . دیگه بچه های ما دارن قد می کشن . طبیعیه که وزنشون کم بشه . اونم با این شیطنت های بچه ها. من اگه اندازه نازنین راه می رفتم الان 25 کیلو بودم.

نازنین وقتی 6 ماهه بود گوشش رو سوراخ کردم اما امسال نزدیک عید یکی از گوشواره هاش در اومد و منم سرم به خونه تکونی و اینا گرم شد . 2 روز یادم رفت گوشواره شو بندازم گوشش گرفت. امروز بردمش داروخونه دکتر گوششو سوراخ کرد . بمیرم الهی طفلی بچه م انقدر گریه کرد صداش گرفت . گریه می کرد برای اینکه از اونجا بیارمش بیرون میگفت مامان جیش دارم. اومدیم از داروخونه بیرون براش بادکنک خریدم . بعد بردمش پارک یادش رفت
زهره جون من اینقدر از این آ ی یو دی بدم میاد . حتی نمی تونم فکرشو بکنم که بخوام ازش استفاده کنم.
آها راستی امروز جاریم زنگ زد کلی نصیحتم کرد که اگه بازم بچه میخوای نازنینو از شیر گرفتی اقدام کن . نذار فاصله سنیشون زیاد شه.
آلهی بمیرم براش خیلی ناراحت شدم.ببین تخم مرغ و حتی لبنیات و سویا و کاکائو و... اینهارو هم چک کن خدا کنه زودتر خوب شه عزززیزم.
سحر جون ممنون ازت نازنین گل ما چطوره؟ببوسش از طرف من.نیروانا هم کلی شیطنت می کنه و خیلی صحبت می کنه همش می گه بیا بازی کنیم منو میخوابونه وسط هال و شروع می کنه منو پنپرز کردن یا هم گریه باید بکنم تا بغلم کنه و نوازشم کنه و حرفهایی که من بهش می گویم تحویلم می ده.هنوز جیششو نمی گه .شعر 3 تایی بلده تولو تود هم می خونه .
آوا خوبی؟عکس جدید از نیروانا بزار ببینم بازم با ریحانه شبیه هم هستن؟راستی از تجربه پوشک گرفتنت بگو،مرحله اول چی بود؟

سحر فکر کنم من و تو اخلاقامون مثه هم باشه،منم میخواستم به نارینه بگم ناراحتی که جدا کادو دادن!

خندم گرفت به نازنین،چقدر بچه ها باهوشن،چه بهونه ای آورده که در بره!
سمانه ریحانه هم با مسواک میونه ای نداره هر شب باید کلی شعر از خودم برای مسواک زدن بسازم و همزمان خودمم مسواک میزنم،اینطوری بهتر میزاره براش بزنم،ریحانه هم نخ دندونو دوست داره.
2810