2777
2789
عنوان

مامانای شهریور 90 بیان از کارای نی نی هاشون بگن (+2)

| مشاهده متن کامل بحث + 30877 بازدید | 1233 پست
حالا تصور کنید قیافه منو توی اون لحظه

آهان راستی یه چیزی یادم افتاد . جمعه با نازنین و باباش رفته بودیم پارک . یه دختره سگشو آورده بود اونجا . نازنین هم دنبال سگه می دوید اینور و اونور. اسم سگه emi بود . دختره هی صدا میکرد امی بیا . امی بدو . نازنین هم پشت سرش داد میزد عمه بیا . عمه بدو . حالا تصور کنید قیافه عمه شو بعد از شنیدن این خاطره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فردا آرمین میره برنامه رنگین کمان پنگول. من استرس دارم.
دوست داشتید ببینید ساعت 2.5 کانال 5
فقط امیدوارم بشینه

سحر جون تبریک منم به مریم جون برسون اگه سر زدی بهش.

نینا جون چطوری الان بهتر شدی. امان از سرماخوردگی های تابستون بدتر از زمستونه.
بدا به حال آرمین با این مامانه بی حوصله اش پس. من اصلا شعر بلد نیستم!
دندون کیانمهر رو حتما درست کن حیفه ولی من الان چند نفر دیدم تو این سن دندونشون پوسیده شده رایجه به خاطر شیر و مسواک نزدنه.

نارینه جون شرمنده من گیج فارسی رمز رو میزدم چون دیده نمیشه حواسم نبوده کیبورد فارسیه.
نارینه جون منم مثل تو نه خواهر برادر دارم نه دختر واقعا تنهاییم. من که تک فرزندم خودم ولی دورم همیشه شلوغ بوده از دخترخاله پسرخاله همه هوامو داشتن و بیرون میبردن و کلا هیجوقت تنها نبودم تا بزرگ شدم. همه هم میگن تک فرزندی به علل زیاد بده ولی چیکار میشه کرد. شوهر منم مخالفه و نمیخواد دیگه.
برای تولد گرفتن و اخلاق خانواده شوهرت هم ناراحت نباش خانواده شادی هستن کار بدی نکردن کیک گرفتند. حساس نشو.
منم امسال قصد تولد گرفتن داشتم حتی تم دار ولی در عرض همین چند روز اخیر پشیمون شدم و یه خصوصی نهایت ده نفره میگیرم یعنی مامان بزرگها و دو تا خاله هام همین. انشالاه بزرگتر بشه بهتر متوجه میشه نمیدونم امسال دیگه رو مودش نیستم ولی آتلیه میبرمش.

جنتی جون قدم دیانا جون مبارک. عزیزم مردها کم حوصله اند . الان با اومدن یه نوزاد آرامشش کامل به هم ریخته و وقت استراحت و خواب نداره. متاسفانه مردها نمیتونن مثل ما زنها باشن و صبور نیستن تو این مسایل. یکم بهش توجه کن و نزار عارف پاپیش بشه . خیلی سخته میفهممت ولی سعی کن خونسرد باهاش برخورد کنی با مهربونی بهش بگو . از این مشاور کمک بگیر حتی تلفنی.
خودت خیلی به پسرت توجه و محبت کن دخترت الان متوجه نیست ولی عارف ضربه میخوره ناجور به خاطر رقیب و کم شدن محبتتون.
من پست بلند بالام رو قبل از اینکه به آدرس این تاپیک برسم تایپ کرده بود.

نینا جون خوشحال شدم دندون پسری خراب نیست.

وای از دیدن زخمهای پای آمور خیلییییییییییییییی ناراحت شدم خدا کنه زودتر معلوم بشه از چیه. نارینه جون لطفا صدقه بده چشم خوردید حتما. برای سوختگی خودت هم ناراحت شدم.

ما هم سه چهار روزی شمال بودیم و به آرمین خیلی خوش گذشت هر چند که هیچی نمیخورد ولی کلی بازی و تفریحات گوناگون کرد و خوش بود. ما هم به خوشی اون خوش بودیم.

شمیم جون در امر از شیر گرفتن ریحانه جون موفق باشی راهی که همه میرن باید انجام بشه دیگه ناراحت نباش.
شمیم داشتیم !!!!! پز دخترتو هی بدی دل مارو بسوزونی. جیگر خاله بازی هاشو برم من . یاد بچگی هام افتادم خیلی اینکاره بودم منم.

از دیدن عکسهای نیروانای خوشگلم بسی مسرور شدم ماشالاه بهش.

سما جون دستت درد نکنه چه تولدی به به ماشالاه به زنبورک نازمون. مبارکش باشه.

سحر کلی خندیدم از کارهای نازنین ههههههههههههههههههه

سلام به همه مامانای گل فرشته های شهریوری صبح بخیر

شایناجون چرامگه چی شدکه شایناخیلی اذیت شد

وای به نازنین زهراچقدرخندیدم اگه عمت بفهمه که مامانتومیکشه

شمیم جون الهی قربونش بشم خیلی اذیت میکنه من امروز5امین روزه واذیت نکرده فقط میگه بالاکن اوف شده نچ نچ نچ......

الهی فدای گل پسرشیرینم بشم

اواجون ماشالله دخترنازی داریگلم

منم دختردوست دارم یعنی عاشق دختربودم ازاول

ولی انشالله بعدی همش نگین کی حاملس خومنم هوس میکنم

اونوقت یه سال دیگه یه نینی میارم که بشم یه مامان 22دوساله بادوتابچه که همه بهم بخندن
http://manvanamadiham.blogfa.com/ من ونمــــــــــدی هام (فروش کارهای نمدی) ________________________________________________________________________________________________ ✿◕ ‿ ◕✿ نی نی سیسمونی ✿◕ ‿ ◕✿ http://ninisismuni.niniweblog.com/ _________________________________________________________________________________________________ ادرس کلوپمhttp://old.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=27677 ❤❤❤❤ _________________________________________________________________________________________________
اوا جان دخملت خیلی نازه خدا برات نگهش داره

نار جون خوشحالم که آمور بهتر شده ببوسش

منم با از پوشک گرفتن مشکل دارم آروین اصلا همکاری نمیکنه به نظرم سخت ترین قسمت همین از پوشک گرفتنه
❤بزرگترین اقیانوس جهان آرام نام دارد...آرام باش تا بزرگترین شوی❤
شمیم جون اختیار داری عزیزم ماهم خاله بازی داریم غذای الکی میخوریم....موهامو شونه میکنه....صندلی میذاره باهام غذا میپزه ظرف میشوره.....

وقتی هم یه جا جمع باشیم همه را بلند میکنه میگه "پاشو پاشو" "اینجا اینجا" بعد تیمشو میچینه و شوتبال بازی میکنیم

یه شوت میزنه دور سالن میدوه میگه "گل گل" حالا این وسط کسی جرات داره بشینه همه باید توی بازی شرکت کنن
❤بزرگترین اقیانوس جهان آرام نام دارد...آرام باش تا بزرگترین شوی❤
سلام
مرسی از ابراز لطف همتون ممنونم

آرزو جون خواست دلتون آب بیفته زودتر دست بکار شینیادم بمونه آرمین خوشگلمو ببینم،چطور رفته برنامه؟

سمانه آفرین به آروین،خیلی دوست دارم بچه هایی که بازی میکنن و همش پای لبتاب و تی وی نیستن.

سحر کلی ختدیدم به نازنین.وای چی گفته!ناقلا یا خودت یادش دادی؟عمش چه حالی بشه!میونش با عمه هاش خوبه؟ریحانه عاشق عمه هاشه،خداییش اوناهم دوسش دارن

نینا منم امشب کیک میگیرم،منتظر عکسای کیانمهر خان هستم

انسیه جون اتفاقا فکر بدی نیست ها،بعدش میشینی سر فرصت بخودت میرسی.
ریحانه در روند از شیر گرفتن دیشب چند بار بیدار شد و گریه کرد،ولی کلا بچم آرومه،خودم خیلی درد دارم،مسکن هم اثر نمیکنه نمیتونم دستمو تکون بدم و بالا ببرم،ریحانه هم بیشتر از قبل بهم میچسبه،قبلا خودش سر زمین میخوابید الان سر شکم من خوابیده!مرتب میگه آری دوست دارم!بچم دلم براش میسوزه.