2777
2789
عنوان

مسابقه عکس نی نی های گل شهریور 88

| مشاهده متن کامل بحث + 130454 بازدید | 1141 پست
ببخشید دیگه من امروز بیکار شدم دارم خودمو با این رای ها مشغول می کنم.ولی جدی نتیجه که چیز مهمی نیست اصل ترغیب مامانا به گرفتن عکس های بامزه از نی نی هست.اما وقتی داشتم می شمردم این موضوع به نظرم رسید و گفتم((: حالا هر جور همه دوست داشته باشن.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم که رای ها رو شمردی.به نظرم با امتیاز بندی راحت تر میشه شمرد چون خیلی ها به ترتیب اولویتشون عکس ها رو انتخاب می کنن.اگه همینجوری بخوایم بشمریم بین انتخاب اول و سوم فرقی نمی مونه!
من نمی دونم چرا شما با این موضوع مشکل دارین.تو تاپیک مامانای آبان این موضوع رودیده بودم و خیلی از کاراشون خوشم اومده بود!!! اصلا گریم لازم نیست با یه لباس هم میشه مثل عکس نبروانا خیلی خوشگله! ببخشید سارامین جون.باشه به خاطر شما موضوع رو عوض می کنم! نی نی و خنده!
تبریک میگم مامان علی جون. خیلی هم لطف می کنی که آرا رو بشمری.
من امروز خیلی درگیر بودم چون شب تفلد دخملی بود و چند نفری مهمون داشتم برای افطار و بلاخره کلی شلوغ پلوغ بودم. ببخشید.
ملتی که کتاب نمیخواند.....
باید تمام تاریخ را تجربه کند ...