2777
2789

من خواهش می کنم هر خانمی که سرطان سینه رو نمید ونه چیه یه کم مطالعه کن درمان سرطان سینه چیزی نیست تو کشور ما کشنده باشه خواهشا یکم اطلاعاتتون ببرید بالا این سایت اطلاعاتش خوبه https://dr-nasiri.com/درمان-سرطان-سینه/

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من کلینیک بازرگانان برای درمان این بیماری معرفیمی کنم خیلی من بابات این بیماری اذیت شدم رفتار بد با بیمار ا بدتر از هر چیزی هست که این کلینیک با اخلاق خوبش کاری کرد من این دوران بد به خوبی پشت سر بزارم واقعا افرین به مدیریتش

راسته که پروتز سینه سرطان میاره?یا کسی که شیر به بچش نده سرطان میگیره?

پروتز ربطی به سرطان نداره اینو خود دکترای انکولوژی هم میگن اگه سابقه خانوادگی داشته باشی ممکنه با یه عاملی اکتیو شه من خودم 2 سال پیش پروتز کردم هیچ اتفاقی هم برام نیوفتاده 

بچه ها من یه مطلب خوندم برای اموزش پیشگیری از سرطان گفتم بهتون بگم شاید بدرد خیلیا بخوره

کلینیک زنان هرا که چند تا دکتر زنان و متخصص تغذیه داره یه همای رایگان گذاشته 

موضوع همایش : پیشگیری از سرطان سینه
زمان 30خرداد از ساعت 10 الی 13
آدرس : سرای محله شهرآرا

متاسفانه سرطان سینه یه بیماری که اکثر خانما درگیرش هستند ، خیلی بیماری سختی هست ، خوشخبتانه کلینیک هرا همایش رایگان گذاشته اطلاعاتش میزارم اگر کسی خواست شرکت کنه ، به نظر من هر خانمی توی این همایش شرکت کنه خیلی براش مفیده که در خصوص این بیماری کلی اطلاعات داشته باشه 

پیشگیری از سرطان سینه
زمان 30خرداد از ساعت 10 الی 13
آدرس : سرای محله شهرآرا
شماره تماس : ۶۶۹۳۳۹۰۶

میمی ناز عزیزم کجایی عزیزم امیرپرهام بالاخره بعد 4 سال به من گفت مامان میدونم تو هم از ان بالا برای ...

سلام عزیزم شما می می عزیز میشناختی

بخاطر بیماریش فوت کرد

سلام عزیزم شما می می عزیز میشناختی بخاطر بیماریش فوت کرد

تو همین سایت میشناختم بله به خاطر بیماری فوت کرد

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
تو همین سایت میشناختم بله به خاطر بیماری فوت کرد

واقعا خیلی ناراحت شدم،خدابیامرزدش

بعد عملش خیلی روحیه داشت از حرفاش میگم باورم نمیشد که انقد زود فوت کرد ینی از درمانش تا فوت کردنش فکر کنم یکسال شد 

خیلی زود 

خداروحشو شاد کنه