2777
2789
عنوان

تو خ اب هم نمیدیدم بچه داری انقدر سخت باشهههه

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 35 پست

بچه اولم منو به مرز جنون کشوند.ناراحتی اعصاب گرفتم تحت نظر متخصص داروهای اعصاب و... هنوزم که هنوزه خیلی اذیتم میکنه اما در کل عاشق بچه هستم و دوست نداشتم خونه کم جمعیت و سوت و کور باشه.بچه دوم بهم آرامش داد .عشق داد . زندگی داد.حتی باعث شد رفتارم نسبت به اولی هم بهتر بشه .انشالله بچه شما بزرگتر میشه به ارامش بیشتری برسی و ازداشتنش بیشتر لذت ببری...بچه ها هرچه هستند خدارو شکر که هستند تو زندگیهامون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره بخدا مادر خیلی زحمت میکشه تا ی بچه بزرگ کنه من که خیلی سختی کشیدم ی بچه ۸۰۰گرمی رو بزرگ کردم

فک میکردم بچه من لاغره فقط😐

خدایا خودت دادی بهم، خودت هم برام نگهش دار!دیگه امتحانم نکن!
عزیزم😍 چقد کوچولوووو🥺

اره بچم طفلی ی پنجه بود دست تنها همه کاراشو میکردم الانم مشکل غذاخوردن داره خیلی غصه میخورم

همسرم کاردرمانگر هستن.ارزیابی تخصصی و توانبخشی جسمی و ذهنی بیمار در مرکز.با خدمات ویزیت در منزل.
خیلی زود بود براتون 

این حرفیه که آتیش به جون من میزنه

منم ۳ ماه بعد عروسیم حامله شدم دخترم الان داره ۲ سالش میشه ولی هنوز تیکه بارم میکنن که چ زود بچه آوردی

عزیزم از سختی بچه داری گفته اسی اگه دقت کنید نه از زود یا دیر بودنش

دیر یا زود بچه داشتن مسولیت بزرگیه

و من برای زندگی تورا بهانه میکنم....
این حرفیه که آتیش به جون من میزنه منم ۳ ماه بعد عروسیم حامله شدم دخترم الان داره ۲ سالش میشه ولی هن ...

اصلا برات مهم نباشه خوب بود مشکل ناباروری داشتین اونوقت صدبرابر حرف پشتتون بود

همسرم کاردرمانگر هستن.ارزیابی تخصصی و توانبخشی جسمی و ذهنی بیمار در مرکز.با خدمات ویزیت در منزل.