2777
2789
عنوان

عشق چهل سالگی

| مشاهده متن کامل بحث + 40716 بازدید | 96 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من درباره چهل سالگی شنیدم که یک دوره جدید در زندگی انسان اغاز میشه . تقریبا تمام ادمها در این سن پس از گذشت از تجربیات گوناگون به کمال میرسند و میتونن زندگی بدون خطاهای قبلی رو ادامه بدن . حالا اگه کسی باز عاشق میشه یعنی از عشقهای قبلیش راضی نبوده یا ارضا نشده ! اکثر پیشرفتهای مالی ادمها هم در همین سنهاست که کمتر اشتباهات اقتصادی قبل رو مرتکب میشن . البته این با توجه به هوش و سواد و تجربیات مردم فرق میکنه . شما هر روز می تونید ادمهای 60 - 70 ساله ای رو ببینید که مسایل بدیهی رو نمیدونند یا وقتی درباره چیزی نظر میدن ادم فکر میکنه تا حالا چکار میکردند .

امیدوارم همه ما هر چه زودتر به این کمال برسیم . در ضمن یادتون باشه عشق متعالی عشق به همسر و خانواده است !! اونچه مردها یا زنهای بعد از ازدواج اسموشو عاشقی میزارن فقط هوسه و از روی تنوع طلبی است !! البته مسایل اجتماعی هم توش دخیله ولی من مطمئنم یه عشق پاک و سالم برای ابد دوام داره و هیچ مشکل و پستی بلندی نمیتونه اونو از بین ببره !!
گذشتن از سختی های پیش رو سخت از آنچه پشت سر گذاشته ایم تخواهد بود !!
2810