2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این برای توجیه کثافت کاریهایی هست که بیشتر مردا انجام میدن.................
زندگیم الان بین دو بیت گیر کرده ، نمی دونم چکار کنم! یکی میگه : برخیز و مخور غم جهان گذران ...تا پا میشم میگه : بنشین و دمی به شادمانی گذران .... فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی مشخص بشه
اگه دو طرف همدیگر دوست داشته باشند وباعشق ازدواج کرده باشند همجین چیزی معنی نداره ندیدین پیرمردها و پیرزنهایی که 50 ساله باعشق زندگی می کنند و وقتی یکیشون فوت می کنه اون یکی هم زودی از پا در میاد؟؟؟؟
پس خانوما هم عشق سی سالگی دارن...............اینطوری خوبه دیگه..ههههههههههههههه
زندگیم الان بین دو بیت گیر کرده ، نمی دونم چکار کنم! یکی میگه : برخیز و مخور غم جهان گذران ...تا پا میشم میگه : بنشین و دمی به شادمانی گذران .... فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی مشخص بشه
سلام آقا حامد
من شنیدم ولی نه اینکه عاشق میشن بیشتر دچار یه نوع بحران میشن.احساس میکنن دارن پیر میشن و باید یه کاری بکنن که ثابت کنن هنوز جوونن!
البته فکر میکنم خانومها هم براشون تو یه سنی همچین شرایطی پیش میاد!شاید!!!
وای خدا شوهر من 40 ساله بشه دیگه میخواد چی بشه؟!!!!!خیلی میترسم؟!!!!!!!!!!
مدارا میکنم وقتی که تو میری
میدونم با یه حس تازه درگیری
مردا از هر راهی استفاده میکنن تا خودشونو توجیه کنن..........
من فکر می کنم اسمش عشق نیست هوس هست
یه مرد چهل ساله یه زن سی و پنج شش ساله داره که لااقل دو تا زایمان کرده و به خودش نمی رسه و یه مرد چهل ساله نسبت به سی سالگیش که درگیر قرض و قست و خرید خونه و ماشین بوده الان اوضاع مالیش بهتر شده به خودش می رسه دور از جون همه ی دختر خانوم ها یه سری دختر ها هم هستن که عشق رو با پول معامله می کنن و عاشق مردای سن بالا و خوش تیپ هستن این می شه که مرد شروع می کنه به مقایسه همسرش با دختر های تر گل ورگل که اسمش شده عشق چهل سالگی
این نظر منه امیدوارم به کسی برنخوره
خدایا بچه هام رو به خودت میسپرم به خوده خوده خودت
2810