2777
2789
عنوان

چقدر مراعات جیب شوهراتونو میکنید تو خرید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1211 بازدید | 26 پست
شوهر من باباش این عادت رو پیدا کرده بود از بس مادرشوهرم ازش پول نگرفته بود با اینکه وضعشون خیلی خیلی خوب شده بود اما حتی برای خرجهای اصلیه زندگی هم سختش بود پولی بده
شوهرمم که تو اون خونواده بزرگ شده بود کمکی از اخلاقهای باباش رو داشت اما من با اینکه میدونستم دستش تنگه ولی تند تند ازش پول گرفتم بیشترش رو برای روز مبادا کنار میذاشتم ها؟ زن خراجی نیستم ابدا ولی نمیخواستم به این عادتش خو بگیره و حالا هم که شکر خدا وضعمون بهتر شده خودش راحت برام خرج میکنه
فرهنگ یعنی به خودت اجازه ندی هر حرفی رو هرجایی بزنی حتی تو محیط مجازی....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نسرین جان آدما و جنبه شون با هم متفاوته
همسر من خیلی دستو دل بازه ولی الان تو موقعیت خوبی نیست که بتونه خیلی خرج کنه و چون هر چی که اشاره کنم می دوه و بی فکر می خره من پیشش به چیزی نگاه نمی کنم جز بستنی دستگاهی و کباب بناب آخه خیلی دوست می دارم. خخخخخخخخخخخ
اما برادر شوهرم که 10 برابر همسر من درآمد داره و جراحه خیییلی خسیسه و سر کوچکترین چیزی که برای خانوادش بخره کلی دعوا دارن . خب اون نباید زنش کوتاه بیاد
اللهم عجل لولیک الفرج
من اصلا مراعات نمیکنم میدونم خوب نیست اما دست خودم نیست نمیتونم صرفه جویى کنم
از حق نگذریم هم خداییش همسرم نه یه بار پرسیده پول رو چه کردى نه بهم غر زده چته همین بد عادت ترم کرده
خداوندا! پناهم باش و یارم باش... جهان تاریکی محض است
میترسم ! کنارم باش!