2777
2789
عنوان

بچه ها برای دل من شمع روشن میکنید ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 8203 بازدید | 80 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واییییی مرسی دوستام . اولا من خوووووبم . مگه میشه این همه عشق رو با تن رنجور پذیرفت ؟ عاشق مهربونی همتونم . دوما مر مر جون من هروقت ناراحتی برام پیش میاد و کم میارم میرم اون تاپیک و باز میکنم و از اول تا آخرشو میخونم . باورت میشه به اندازه یک دنیا انرژی توش گذاشتین ؟ وای شب تولد دخترم بود
بانوی آریایی عزیز دل به دل راه داره منم شمارو بسیار دوست دارم . خدا میدونه بسیار مشتاقم که بعضی ها رو از نزدیک ببینم مثل هدیه شما تمنا و.... صد البته مرمر جون
سارا جون منو ببخش عزیزم قربونت برم . مرگ حق است باید پذیرفتش من به بخاطر رفتنشون نیست که غمگینم این یادآوری بخاطر تلاشیست که با وجود اون همه ناتوانی برای زندگی کردند . میخوام بگم هنوز اثار طرز زندگیشون اونقدر قوی هست که بشه باهاش تو شب تاریک چند تا شمع روشن کرد /. این روشنایی امید اوست .اگر چه برای او محقق نشد ولی نوریست که همیشه جاودان است .
مرسی توکا جونمممم.
رها جون و ملودی عزیز امیدوارم شمع دلتون همیشه پرنور باشه . ممنون که برام شمع روشن کردین .
گلیا گلی جون و پرتو عزیز منو سرچ کنید عزیزانم
خدایا ... خودت رو از من نگیر ...
می می ناز جان
چقدر شما با احساس و مهربان هستی من هم روشن می کنم برای دل شما و برای اون فرشته تنها ..امیدوارم که سلامتیتون رو به زودی به دست بیارین ....مرمر راست می گه شما یه قهرمان صبور هستی
آفتاب به گیاهی حرارت می دهد که سر از خاک بیرون آورده باشد
الان یکدفعه اینجارو دیدم
داشتم لالایی رو که برای نی نی تو دلم دانلود کرده بودم رو گوش میدادم
دلم یهو گرفت.خیلی دعا کردم.هم برای شما با دل مهربونت.هم برای اون خانم
منم همین الان براش روشن میکنم
سلام.
منم شمع روشن میکنم امشب
نمیدونم چرا دارم این کارو میکنم
امیدوارم الان جای خوبی باشن.امیدوارم در راحتی و خوشی باشن

وامیدوارم شماهم هرچه زودترسلامتیتون رو بدست بیارید.

منم یه مشکل جدی برام پیش اومده.اگه تونستید برام دعاکنید.ممنونم
نیما یوشیج در جشن یک سالگی فرزندش نوشت:پسرم!یک بهار،یک تابستان،یک پاییز و یک زمستان را دیدی!از این پس همه چیز جهان تکراریست جز مهربانی...