2777
2789
مهربونم عزیز دلم کجایی کجایی که ببینی تنهایی داره چی به روزم میاره
افسوس که سرمایه زکف بیرون شد * و از دست اجل بسی جگرها خون شد *کس نآمد از آن جهان که پرسم از وی*احوال مسافران عالم چون شد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم عزیزدلم از خداوند فقط و فقط میتونم برات صبر بخوام براى خودم هم فقط صبر طلب میکنم خیلى غم بزرگیه مثل سیخ داغى میمونه که تو قلبم فشردن اما هیچوقت بخدا نگفتم چرا چون حمکت خدا بوده
ثبت احوال در شناسنامه ام همه چیز را ثبت کرده است ......... جز احوالم
وااای خدا دیشب خوابشونو دیدم اینقد تو خواب بوسیدمشون و بغلشون کردم کلی صحبت کردم باورم نمیشه مثل بیداری بود صب بیدار شدم احساس کردم پیشم هستن
افسوس که سرمایه زکف بیرون شد * و از دست اجل بسی جگرها خون شد *کس نآمد از آن جهان که پرسم از وی*احوال مسافران عالم چون شد
حسرت یک بار دگر دیدنت حسرت آن قهقهه خندیدنت مانده به دل مانده به دل بیوفا
همه زنگ میزنن برا عروسی گرفتناشون کسب اجازه کنن آخه من با چه دلی این روزا رو دارم تحمل میکنم
مامانم دلم برات تنگ شده بی وفا دوست دارم بازم مثل اون روزا بهت تلفن کنم و باهم حرف بزنیم عزیزم تو که اینقد مهربون بودی چجور دلت اومد مارو تنها بذاری
سه ماه شد هفت ماه روزا تند تند دارن میان و می رن سارینا به دنیا اومد سارینا شد 4 ماهه همه چی انگار سرجاشه به جز شماها دنیای من ناقصه
دنیای من دیگه هیچ ارزشی برام نداره خسته ام از این دنیا و از این زندگی های مسخره کاش منم رفته بودم
.سلام عزیزم واقعا که همه چی سر چاشه ولی دنیا مون همچنان ناقصه.پدر عزیزم هشتاد روزه که رفته دنیا دیگه برام خیلی بی مزه شده.هر روز که از خواب بلند میشم میگم باز صبح شد ای کاش یکدفعه همه با هم بریم.
خدایا فقط به امید تو. 
چی بگم الی جون خیلی سخته نبودنشونو من هنوز باور نکردم شب و روزم شده آه و افسوس