2777
2789
عنوان

روانپزشک یا روانشناس خوب برای مشاوره ترجیحا غرب تهران - کمک کنید .

| مشاهده متن کامل بحث + 103791 بازدید | 194 پست
مرکز مشاوره خانواده دکتر رادمنش و کلینیک سلامت خانواده با بیش از یک هزار مراجعه کننده در روز پاسخگوی سوالات شماست. تازه های پزشکی را به آسانی و رایگان در صفحه فیس-بوک این مرکز بیابید. FACEBOOK(.)COM/GOLDENDOUBLEDOVE

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من برای مشکلات رفتاری پسر 5 سالم مراجعه کردم به دکتر آوازه یوسفی و خیلی خوب نتیجه گرفتم. بعد از مراجعه، تا چند وقت هم تلفنی با پسرم صحبت میکردن و هواشو داشتن. پسرم خیلی دوسشون داره و خیلی خوب تونسته ارتباط برقرار کنه. شماره کلینیکی که هستن 66522420 (توی ستارخانه) و شماره موبایلشون 09125939298
من خانم دکتر عرب پور رو معرفی می کنم بهتون روان شناس بالینین. خودم مراجعشون بودم. ینی اول خواهرم مراجع ایشون بود. اون پانیک داشت. پانیک ینی حمله ی اضطرابی. اون 6 سال خودش و دیگران رو بیچاره کرده بود. خانم دکتر عرب پور درمانش کرد. البته 7 ماه ظول کشید تقزیبا و بعدش منم به خاطر افسردگیم رفتم پیششون. ما همیشه دعاشون می کنیم. قبلا محل کارشون نزدیک پارک ساعی بود. الان خودشون یه مرکز زدن توی سعادت آباد. اگه رفتین و نتیجه گرفتین منم دعا کنین. آدرس: سعادت آباد. سرو غربی (بین چهار راه سرو و میدان کتاب)، جنب بانک تجارت، پلاک 76، طبقه 6 تلفن:22367021 22367012
عزیزم من دکتر دربندی رفتم واقعا خدا حفظش کنه زندگی منو نجات داد زمینه روابط زوجین به نظر من در لیست بهترینهای تهرانه تلفن دفترش 44474704 ی وبلاگ هم داره مطالب خوبی میزاره اونجا هم ی سر بزن شاید به دردت خورد http://darbandi-moshaver.blogfa.com
سلام من با همسرم مشکل داشتم رفتم پیش خانم دربندی کلی گرفتاریم حل شد به شما توصیه میکنم وقت بگیرید ازشون .حقیقت من وضع مالی مناسبی ندارم بازم در مقابل خیلی از این مشاورا که واسه خودشون کیسه درست کردن فقط پول الکی میگیرن این خانم منصف تر و بهتر عمل کرد. خانم ماندانا برای مشکلات خانوادگی به نظرم درست نیست خانواده ها رو معرفی میکنید به روانپزشک که بیخیال رفتن بشن .متاسفانه در جامعه ما هیچ کس درست ادم رو راهنمایی نمیکنه همه دنبال منافع خودشونن .
سلام دوستم. خوب باید مشخص کنی که روانپزشک میخوای یا روانشناس. روانپزشک ها معمولا دارو میدن و برای وقتی که خیلی خیلی آشفته هستیم داروخوبه ولی وقتی میخوای تکنیک یاد بگیری و روی خودت کار کنی بری پیش روانشناس بهتره. ابته خیلی از مشکلات هم هستند که دارو درمانی و رواندرمانی با هم خیلی خوب جواب میده. من دکتر کربلایی رو بهتون معرفی میکنم. ایشون دکتر روانشناس هستند. مطبش ونک چهار راه جهان کودک هستش. مرکز مشاوره لقمان حکیم. تلفنش هم 88871318 هست. اونجا خانم دکتر باغانی هم هستند. خوبند. برای روانپزشک هم راستشو بخواین بعضی ها چون دارو بهشون سازگار بوده مثلا یک فرد خاص رو معرفی میکنند و بعد یکی میره پیشش و اونوقت دارو بهش نمیسازه و دردسر میشه. اول ببینید دنبال کدوم گزینه هستید. دارو یا رواندرمانی. اما براتون سوال میکنم برای روانپزشک خوب
طرف میگه اول تو اینترنت سرچ کنید بعد وقت بگیرید خوب معلومه تو اینترنت خودتون واسه خودتون تبلیغ میکنین بعدش میاد اینجا میگید برو اول سرچ کن خب برادر من بگو بیا پیش ما کارمون درسته. تبلیغ که خجالت نداره
سلام مامانی گل یه دکتر شعبان نامی هست خانمه توی غرب تهران مطبشه مشکله من و شوهرم و واقعا حل کرد.شنیدم مشاوره فردیشم بهتر از زوجشه. اینجا دیدم انقدر دنباله دکتره خوبید گفتم شمارو بذارم واسه پسرم حتما دعا کنین 44022971