2777
2789
عنوان

چجوری خونه ی کوچیکم رو شیک دیزاین کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3491 بازدید | 26 پست
اخه امضاتونو دیدم فکر کنم منظورتون تبلیغ زیر پوستی بوده این تاپیکو زدین احسنت

هدفمون تبادل افکار با خانومای نی نی نی سایت هستش و اینکه میدونم این سوال خیلی از خانما هستش. خواستم یکجا بشینیم صحبت کنیم و همه نظر ها روبشنویم.🌺🌺🌺

صفر تا صد دکوراسیون خانه خود را می‌توانید از فروشگاه اینترنتی افرندشاپ، به کمک طراحان و مهندسین معماری داخلی به صورت مشاوره رایگان تهیه کنید. برآنیم تا بیافرینیم هر آنچه که در رویاهای شماست.
هدفمون تبادل افکار با خانومای نی نی نی سایت هستش و اینکه میدونم این سوال خیلی از خانما هستش. خواستم ...

نظر خودتون چیه

حالا که امضامو خوندی میشه یه صلوات برای ازدواج خوب خواهرم بفرستین من سنم کمه اما نگرانم برای همه چیز و همه کس تورو خدا صلوات بفرستین خدا بهم آرامش بده,ان شاالله خدا بهتون سلامتی بده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه بوفه ویترین یا کنسول بزرگ داری رد کن بره  از گیاه های آپارتمانی استفاده کن برای زیبایی خون ...

عزیزم چقدر ماَشاله باسلیقه ای عزیز 

فکر کنم خونه مرتب باسلیقه وخوشگلی داری 

افرین من واقعا هیچ وقت نتونستم خونه ای مرتب داَشته باشم کلی هم خرج میکنم ولی بیهوده البته اوایل بودم بعدها سرد شودم الاهی همیشه خوش سلامت باشی

مهم ترین نکته برای دیزاین خونه اینه که ما بدونیم وسایلی که میخریم به چه خونه ای هستش. یعنی حتی اگه قصد خرید یک گلدون رو داریم بدونیم که این گلدون رو کجا میخوایم قرار بدیم و متناسب با جایی که هست انتخاب کنیم. (گلدون مثالی از یه وسیله کوچیک بود که زدم. طبیعتا برای وسایل بزرگتر، برنامه ریزی بیشتری لازمه)

صفر تا صد دکوراسیون خانه خود را می‌توانید از فروشگاه اینترنتی افرندشاپ، به کمک طراحان و مهندسین معماری داخلی به صورت مشاوره رایگان تهیه کنید. برآنیم تا بیافرینیم هر آنچه که در رویاهای شماست.

در حالت کلی وقتی یه خونه داریم و میخوایم چیدمانش رو کامل کنیم بهتره از عنصر فرش شروع کنیم. یعنی فرش رو انتخاب کنیم و بقیه وسایل رو متناسب با فرشمون تهیه کنیم.

خب الان کسی هست که احساس میکنه باید یه تغیزی توی چیدمان خونه اش بده ولی نمیدونه از کجا باید شروع کنه و یا چه چیزی بخره یا چی رو حذف کنه؟

عزیزم چقدر ماَشاله باسلیقه ای عزیز  فکر کنم خونه مرتب باسلیقه وخوشگلی داری  افرین من واق ...

عزیزم لطف داری من یه خونه رنگی ولی بسیار ساده دارم با وسایل معمولی هیچ چیز خاصی نیست شماهم قطعا با سلیقه ای 😍

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@
عزیزم لطف داری من یه خونه رنگی ولی بسیار ساده دارم با وسایل معمولی هیچ چیز خاصی نیست شماهم قطعا با س ...

من طارف نکردم جدی گفتم مشخص خانم باسلیقه ومرتبی هستی موفق باشی گلم برات چهارقل میخونم تا سلامت باشی دخترم

من طارف نکردم جدی گفتم مشخص خانم باسلیقه ومرتبی هستی موفق باشی گلم برات چهارقل میخونم تا سلامت باشی ...

عزیز دلم مرسی از لطفت ممنون😍😍😍❤️❤️❤️

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@

دوستان تنها تا پایان امروز فرصت باقی مونده که از تخفیف ۱۰ درصدی وبسایتمون استفاده کنید.

هزااااران مدل مبل، رومیزی، کوسن، تابلو ، ست خواب و... منتظر دوست داشتنی تر کردن خونه های شماست😍😍😍

همزملن میتونید از مهندسین دیزاین داخلی مشاوره کاملا رایگان بگیرید.

و نکته ای که افرندشاپ رو از بقیه فروشگاه ها متنایز میکنه، نبودن محدودیت در طرح و رنگ و سایز هستش.🤩🤩🤩

تخیف زمستانی رو از دست ندید.

کد تخفیف: afrand2020  اعتبار فقط تا پایان امروز.

Http://afrandshop.com

عزیزم برا تزیین منزل میتونی از ظروف مسی استفاده کنی که خیلی شیک میشه من یه مس فروشی سراغ دارم کاراش عاااااالیه به صورت اینترنتی هم به سراسر کشور ارسال میکنه من که خیلی راضی بودم قیمتش هم مناسبه پیجشم https://www.instagram.com/p/CGxfTOLDxFJ/?igshid=yj9f1kb7gt41