2777
2789
عنوان

غذا خوردن بچه 8 ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 19053 بازدید | 34 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من یه تیکه گوشت خورشتی گشنیز هویج کدو سبز جوانه عدس یکم خورده برنج میپزم میکس میکنم هربارم یه سبزی شوید جعفری و... بعضی موقعه هام بجای خورده برنج از ورمیشلاستفاده مبنم هویج و کدو سبر عضو پایه سوپم
سلام خانوما من یه دختر نه ماهه دارم ...هیچی نمیخوره ....کمبود وزن داره.. هرچی میدم دهنشو قفل میکنه...هیچی دوست نداره....دلمو خون کرده....همش گریه شده کار من....شما حریره بادومو چطوری میپزید....گفتم شاید من بد میپزم....اگه بگید ممنون میشم
پسر من فرنی نمیخورد اما چند قطره گلاب میزنم سرد که میشه دوست داره
بیسکوییت مادر با شیر بااب نرممیکنم اونم میخوره
سوپ نمیخوره
انگونه زندگی میکنم که می اندیشم شیمی و فایل های مربوط به آن http://chemistrylove.mihanblog.com/ کارتون و بازی :http://kartoonbachegi.mihanblog.com

وای مامانا تو رو خدا اگه راهکاری بلدین بگین؟ من بعصی غذاها مثل پوره رو می ذارم جلوش که خودش بخوره ولی بازی می کنه خیلی کم می خوره.

مدیر پیج tutoring_room@ آموزش زبان انگلیسی
وای مامانا تو رو خدا اگه راهکاری بلدین بگین؟ من بعصی غذاها مثل پوره رو می ذارم جلوش که خودش بخوره ول ...

بچه منم همینطور شده نمیخوره 

چیکار کردین شما؟ 

زبان هر انسان، آیینه‌ی درون اوست!  آنچه در لابلای حرکات زبان او، به نمایش گذاشته می‌شود؛  میزانِ عقلانیّت، شعور، سلامت و تقوایِ درونی هر انسان است.      استاد_شجاعی

[QUOTE=103213837]بچه منم همینطور شده نمیخوره  چیکار کردین شما؟ [/QUOTEوالا فکر کنم دوره اییه . بهتر می شه. سعی کنین غذاهایی که دوست داره براش درست کنین.

مدیر پیج tutoring_room@ آموزش زبان انگلیسی
[QUOTE=103213837]بچه منم همینطور شده نمیخوره  چیکار کردین شما؟ [/QUOTEوالا فکر کنم دوره اییه . ...

ممنونم🌹

زبان هر انسان، آیینه‌ی درون اوست!  آنچه در لابلای حرکات زبان او، به نمایش گذاشته می‌شود؛  میزانِ عقلانیّت، شعور، سلامت و تقوایِ درونی هر انسان است.      استاد_شجاعی
سلام، شاید غلیظ هست نمیخوره یکم شل درست شاید خورد

ممنونم

2810