2777
2789
عنوان

کسی بوده هیچ کس دوسش نداشته باشه

101 بازدید | 20 پست

هیچ کس منو دوست نداره هم خوشگلم هم خانواده خوبی دارم اما نه خانوادم دوسم دارن همیشه میگن کاش هیج وقت ب دنیا نمیومدی با هرکی هم آشنا میشم به قصد سو استفاده نزدیکم میشه هیچ وقت کسی دوسم نداشته هرچی خدارو صدا میزنم منو نمیبینه دلم گرفته از این دنیا که هیج وقت هیج چیز آسون ب دست نیومد واسه یه لبخند هزار بار گریه کردم تا بشه

نمیدونم سهم من از این زندگی چیه 

هرکی که دوسش دارم بهم خیانت میکنه ولم میکنه 

برای هیچ کس زره ای ارزش نداشتم هیچ وقت

من همیشه خواستم پاک بمونم اما آدما نزاشتن😭😭😭😭همه بهم دروغ گفتن و ضربه زدن و عین ی اشغال پرتم کردن

یک بار نشد چیزی گ من میخوام بشه

کسی مثل من هست ک هیچ کس دوسش نداشته باشه؟؟؟؟؟؟

میخوام بدونی که من عوض شدم ، شایدم یکم عوضی .. اینسری دیگه واقعا اون قلب مهربونمو انداختم جلوی سگا تیکه تیکش کردن ؛ میخوام بدونی که دیگه با موش مردگی بازیاتون خام نمیشم ، دیگه فرصت نمیدم دیگه درک نمیکنم ! دیگه با کوچیک ترین چیز ترکتون میکنم و میرم . الان ی قلب جدید دارم با قانونای جدید .. قانون اول و اخرش اینه که اگه از این قلب رفتی ، دیگه راه برگشتی وجود نداره ! یا الان یا هیچوقت .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم سی سال مث شما زندگی کردم تا خدا شوهرمو گذاشت سر راه زندگیم، نمیگم همه چیز زندگیم تکمیله یا خیلی خوشبختم،  ولی از زندگیم و شوهرم راضیم،  خیلی دوسم داره،  صبر کن خدا برگ آسشو برات رو میکنه

چرا خانوادت بهت اینو میگن ؟ 

متاسفانه خیلی از دوستیا با پسرا الان اینجوری شده 😔 فقط میان که از دخترا سو استفاده کنن ... 

چند سالته ؟ دوستای مدرسه یا دانشگاهت چی ؟ معمولا اونا تو اینجور مواقع کنار آدمن !!! 

دلیلی باش که آدمها باور کنند هنوز خوبی وجود داره ...
چندسالته؟

۲۳

میخوام بدونی که من عوض شدم ، شایدم یکم عوضی .. اینسری دیگه واقعا اون قلب مهربونمو انداختم جلوی سگا تیکه تیکش کردن ؛ میخوام بدونی که دیگه با موش مردگی بازیاتون خام نمیشم ، دیگه فرصت نمیدم دیگه درک نمیکنم ! دیگه با کوچیک ترین چیز ترکتون میکنم و میرم . الان ی قلب جدید دارم با قانونای جدید .. قانون اول و اخرش اینه که اگه از این قلب رفتی ، دیگه راه برگشتی وجود نداره ! یا الان یا هیچوقت .
چرا خانوادت بهت اینو میگن ؟ متاسفانه خیلی از دوستیا با پسرا الان اینجوری شده 😔 فقط میان که از دخترا ...

پدرم نمی‌خواسته مادرم منو میخواسته حامله شده و الان سرزنش میکنه ک کاش هیج وقت نبودی

منم سی سال مث شما زندگی کردم تا خدا شوهرمو گذاشت سر راه زندگیم، نمیگم همه چیز زندگیم تکمیله یا خیلی ...

من خیلی خستم به یه مو وصلم

نمیتونم مثل شما تا ۳۰ سالگی صبر کنم

من خیلی خستم به یه مو وصلمنمیتونم مثل شما تا ۳۰ سالگی صبر کنم

منم مث خودت بودم،  ب سختی خودمو ب 30 سالگی رسوندم،  چند بار خودکشی و بیمارستان اعصاب و روان و اووووه نگم برات،  ولی گذشت و خدا سوپرایزم کرد

منم مث خودت بودم، ب سختی خودمو ب 30 سالگی رسوندم، چند بار خودکشی و بیمارستان اعصاب و روان و اووووه ...

بازم خداروشکر اخرش خوب شد واست عزیزم😍

2810