2777
2789
سلام دوستا.من ظهر یکشنبه سز شدم.انشاالله شما هم زودتر نینیتون بیاد تو بغلتون.
خدایا من در کلبه ی فقیرانه ی خود چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خویش نداری من چون تویی دارم و تو چون خود نداری.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام..خوبید همگی؟ ثنا جون مبارک باشه؟ لیلی جون بدنیا اومده نی نی ان شالله؟ زری جون شما کجایی؟خبری ازت نیست؟ اعظم جون ان شالله به سلامت زایمان کنی شما هم. بیاید از خودتون خبر بدید. من که خیلی سختمه..بچه دوم خیلی کارها بیشتر میشههه
سلااام مامان متین هنوز زایمان نکردی!!! ازاده جون‌ من بچه اولمم هست خیلی سختمه شما چی میکشی من از هفته سوم مامانم رفت خونه خودش و الانم تنها پسرمو بزرگ‌ میکنم ایشالا نی نیاتون زود بیان بغلتون و البته سالم و تپل مپل
سلام ب مامانای عزیز من انشاله مامان 94 هستم یه سوال ازتون داشتم درست هست که میگن بتای دختر بالا هست و پسر پایین منظورم آزمایش بارداری هست یادتون هست مال شما چند بوده؟این موضوع صحت داشته؟
سلام به همگی مامانها.خوبین؟سال نوتون مبارک.ایشالا که واسه هممون سال خپبی باشه همراه نی نی هامون.چه خبرا؟نی نی همه دنیا اومد به سلامتی؟ من اصلا بعد زایمانم وقت نکردم بیام سایت.از بیمارستان یه راست رفتم خونه ما مان اینا تا عید.واااای خیلی بچه داری سخته من گفتم دنیا بیاد راحت میشم .
2810