2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام.منم چند روزه دردام شروع شده,ولی دکتر برای 17 ام نوبت سز داده.
خدایا من در کلبه ی فقیرانه ی خود چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خویش نداری من چون تویی دارم و تو چون خود نداری.
لیلی جون دیروز رفتم واسه معاینه چقدر درد داشت... دکتر لگنم رو معاینه کرد که ببینه میتونم طبیعی یا نه که گفت مشکلی نیست بهم آمپول هیوسین داد که اگه بخاطر معاینه لکه بینی داشتم بزنم که منم چون لک بینی پیدا کردم زدم سونوم رو هم که دید گفت آب بچه کم شده بهم سرم داد آخرم گفت تا نزدیکه دو هفته دیگه جا داره دیگه خسته شدم میگم کاش رفته بودم سزارین تا الان دیگه تموم شده بود
لیلی جون انشاالله زود نینیت میاد بغلت. سنا جون به سلامتی عزیزم برای ما هم دعا کن.مامان متین جون منم واقعا بریدم دیگه تموم نمیشه. راستی من اصلا درد ندارم تو سی و هشت رفتم فقط بعضی وقتها واژنم تیر میکشه میزنه تو دلم یعنی از دردای زایمانه؟
الی جون قسمتی از دردا همینه من که آخرای سی نه هستم امروزم از اون روزای سخت بود اصلا نمیتونستم راه برم از شدت درد زیر شکم بعضی وقتا مثل امشب از اینکه طبیعی خواستم پشیمون میشم
انشاالله به سلامتی نینیت بیاد بغلت اعظم جون.. اعظم جون از کی و چه طوری پیاده رویتو شروع کردی؟ روزی چند دقیقه؟ انشاالله خدا ککمکت کنه و تحمل درد رو بهت بده و زایمان راحتی داشته باشی عزیزم
کسی اینجا نیست؟ مامانا شماها برنامه ای برای زایمان بدون درد ندارید؟ مخصوصا با گاز انتونکس؟؟؟ بیمارستانی که میخوام برم زایمان بدون درد با گاز انتونکس داره میخوام اگه دیگران تاییدش کنن بگم برای منم از این روش استفاده کنن
اعظم جون بیمارستان منم داره.ولی دکترم گفت وقتی لگنت خوب باز شده چرا بی درد؟ تازه اونم مثل سز آمپول داره خوب من نمیخوام آمپول بزنم اگه اینجوری باشه میرم سز.اونم آمپولش مثل سز ولی یه مقدار دزش پایینتره وگرنه تو بیدرد هم بدنت بیحس میشه.دکتر من که قبول نداشت گفت با درد بهتره. بازم اعظم جون از دکترت بپرس
سلام به همه مامانا اعظم جون بار اخری که معاینه شدم دکتر گفت ٢فینگر بازی هر روز هم درد دارم ٢روز پیش ٥:٣٠ ساهت درد کشیدم تایم دردام به ٧دقیقه یه بار رسید بود که یه دفه درداد تموم شدند امروز هم ٢ ساعت درد داشتم ولی بعدش تموم شد کلا همه رو گزاشته سر کار
2810