2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام مامانا.خوبید?من دیگه کم آوردم.بریدم.فکر کنم افسردگی گرفتم.روزا اصلا برام نمیگذره.
خدایا من در کلبه ی فقیرانه ی خود چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خویش نداری من چون تویی دارم و تو چون خود نداری.
ثنا جان شما که فقط یه هفته مونده به اومدن نی نی منی که سه هفته مونده چه کنم؟ واسه منم زمان نمیگذره... ولی شوهرم چندتا روش بهم پیشنهاد داده تو اینترنت مقاله های تربیتی بخون خیلی خوبه حس و حال این روزاتو بشین تو یه دفتر بنویس بیرون برو پیاده روی کن اگه اهل فیلم نگاه کردنی فیلم نگاه کن
سلام مامانمن امروز رفتم دکتر واسه چکاب معاینم نکرد گفت معاینه میتونه تحریک کنه و زایمان رو جلو بندازه فقط یه سونو داد که هفته دیگه قبل از معاینه رفتن برم که اندازه دهانه رحم اونجا معلوم شه
سلام به همه مامانا خوبید ؟انشاءالله که همگی نی نی هامون سالم و به موقع به دنیا بیان آزاده جون مبارک باشه انشاالله که زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشه عزیزم. برا ما هم دعا کن. نگران نباش زود میاد خونه نینیت.
سلام مامان متین جون.خوبی جیگر؟نگران نباش من الان ده روز که لکه بینی دارم دیروز رفتم دکتر گفت که مسئله ای نیست راستی شما چجوری این روزای باقیمونده رو میگذرونید؟برا من خیلی دیر میگذره
والا الی جون من هر روز سر خودمو با یه چیزی گرم میکنم دیروز رفتم باشگاه دوستام ودیدم خیلی خوب بود ولی دکم بد جور هوای ورزش و کرد امروز هم برای اولین بار تارت سیب پختم هر روز یه کاری کیکنم که حساب روز هفته از دستم بره
مامان متین تو سونو اندازه سرویکس اگه اشتباه نکنم همون دهانه رحمه دکتر بهم گفت از ده روز قبل از تاریخی که گفتم منتظر باش دردت بگیره بهش گفتم که انقباضای رحمی هم شروع شده گفت خیلی خوبه احتمال زودتر به دنیا اومدنش هست
سلام اعظم جون خوبی؟نینیت خوبه؟ منم فیلم میبینم و سرچ میکنم ولی از هفته دیگه میرم پیاده روی. راستی نینی شما هم حرکاتش کم نشده؟دخمل من هنوز شیطونه در صورتیکه که میگن ماه آخر کم میشه