2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوست گرامی تمایل به خرید پوشاک کودک اصل (مادر کر - کارترز - کلوین کلین و ... ) به صورت آنلاین دارید ؟ می توانید به گروه لباس کودک باران در وایبر با شماره 09350528294 ملحق شوید .و همچنین از سایت ما دیدن نمایید .www.baranonline.com
سلام مامانای اسفندی منم پاسال تو اسفند خدا بهم یه پسر ناز هدیه داد اگه دوست داشتید عکس پسرمو ببینید و لایک کنید امیدوارم همه شما بارداررای عزیز به سلامتی و زنده دلی نی نی هاتون رو بغل بگیرید
من داشتم خوب شدم
خدایا.... دریافته ام کسی که می گوید " برایم دعا کن ...".. از روی عادت نمی گوید....! کم آورده است... صبرش تمام شده است ... ولی دردهایش هنوز باقی مانده است.. خدایا کمکش کن .. هنوز هم به معجزه کرامتت ایمان دارد.... یارب!
همچنان استراحت مطلقم قبل از سرکلاژ یعنی دوروز قبلش سونو دادم هماتوم نداشتم بعد از سرکلاژ فرداش سونو دادم گفت هماتوم داری تازه هستش... من اون چند روز همش لیمو ترش خورده بودم دکتر گفت بخاطر لیمو بوده الات قدغن کرده لیمو شیرین و ترش، پرتقال، چیزای ترش رو بخورم امپول پرژسترون و شیافش استفاده کردم خدا روشکر یه هفته بعد برطرف شدش نگران نباش هماتوم اکثر باردارا دچارش میشن
خدایا.... دریافته ام کسی که می گوید " برایم دعا کن ...".. از روی عادت نمی گوید....! کم آورده است... صبرش تمام شده است ... ولی دردهایش هنوز باقی مانده است.. خدایا کمکش کن .. هنوز هم به معجزه کرامتت ایمان دارد.... یارب!
سلام زایمان من 12/12 است 38 ساله بارداری دوم و منتظر جواب امینو سنتز جفتم قدامی هست این ماه رو مرخصی گرفتم هرروز امپول کلگزان میزنم مامانا شما همه حرکت نی نی رو حس می کنید کمردرد و سردرد ندارید
مامان محمد حسین منم چند روز پیش امینو کردم.جواب غربالگریم خوب بود ولی چون 35 را رد کردم مجبور شدم.ان شالله مشکلی برای هیچکس نباشه. من حدود دوهفتست گهگاهی حسش میکنم.وقتی هم پسرم دستش را میزاره روی شکمم و براش شعر میخونه یه تونی میده به خودش ولی خیلییییییییی خفیف. من دل درد دارم و ویارم هم هنوز خوب نشده.
2810