2777
2789
عسلی جون من تجربه بهم نشون داد که کم بخرم برای دومی.چون سر پسرم یه عالمه لباس بود،منم میرفتم بیرون دلم لک میزد چیزایی که میبینم براش بخرم اما چون داشت نمیخریدم. برای دخترم،یک ست بیمارستانی+یک سرهمی صفر+یک ست سه تایی صفر خریدم.یک دست هم بیمارستان میده. دو تا هم مخملی سایز یک+یک مخملی که مال پسرمه ولی اصلا نپوشیده+یک سرهمی نخی+سه تا زیردکمه ای خریدم همیییین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخی ازاده جون تو هم کم‌ حوصله شدی....طاقت شیطونیای پسملیو نداری ....ایشالا ب زودی فارغ میشی و از سختیای حاملگی رها میشی... ..... من سایز صفر دو تا سرهمی مخمل گرفتم با سه تا سرهمی نخی و دو تا ست بیشتر یک و دو خریدم سه ام که اصلا نگرفتم ....من سعی کردم ب اندازه بخرم‌چون صد در صد چشم بعد عید ب چیزای خوشگل تر میخوره طاقت نمیارم خودمو کنترل کنم
ما هم هفته پیش پرده هامونا شستیم.ان شالله یکشنبه قراره کارگر بیاد دیوارها را تمیز کنه.بقیه کارها را هم تقریبا انجام دادیم. فقط هنوز هدیه پسرم را نخریدیم.چون تصمیم نگرفتیم چی بخریم
من اشپزخونمو تو کابینتامو مرتب کردم پرده ها رو قراره همسرم جمعه با بخار شو حلش کنه فقط خاک گرفته اتاق خوابم تقریبا کارش تمومه فقط مسئله اینه چطوری خونه رو همون طوری تمیز نیگه داریم چون فک کنم فینگیلی قصد اومدن نداره
راستش من خودم اصلا لباس نگرفتم چون شوهری خودش تو کار لباس بچه است و پسر عموم هم که تولیدی لباس نوزادی داره برام یه عالمه لباس نوزادی تاىسایز ٤ برام اورد فکر کنم هنر کنم هر کدومش و یه بار تنش کنم
خوش به حالت فاطیما جون من که کلی کار دارم البته تازه اسباب کشی کردیم خونه زیاد تمیز کاری نمیخواد ولی این خونمون کمدش خیلی کمه باید برم کمد بخرم چون همه لباسام تو چمدونن مبلا و فرشام هم تمیز کاری میخوان