2777
2789
برای اطلاع از نظرات شما کاربران عزیز، نظر سنجی طراحی و اجرا شده است که خواهشمندیم جهت اعلام نظر خود در آن شرکت کنید

تا من این پست رابنویسم 170 نفر در این نظر سنجی شرکت کرده اند.

نظر سنجی در صفحه "نی نی سایت من" ستون چپ درج شده است.
به افتاب سلامی دوباره خواهم کرد . . .        toto.ir
فقط این لایک ها یکم اذیت می کنه معلوم نمی شه گاها کی لایک زده نمی نویسه
تو نظرسنجی شرکت کردم
بر اساس گزارش رسمی ؛ علم و آزادی و رفاه اینجاست
غیر ما ، در تمام کشورها ، از فساد و گرسنگی غوغاست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
با درود

آقای زاهد بهتر نبود از کلمات زیباتری برای گزینه هاتون استفاده می کردید !درسته کاربران این سایت اکثرن خانم هستند اما همه تحصیلکرده هستند ..!!!!!
دنا! بر من اگر آفتاب از دامان تو به پایین می خزد، آنسوی افق، دیارانی است که بر آمدن مهر را از شانه های تو می بینند...غروب برای من هماره پیشاهنگ بامدادی دیگر است. (برای دختر عزیزم "دنا" )
یه پیشنهاد بدم ؟؟؟

لطفا اسم زننده تاپیک بالای صفحه باشه تا کسانی که میخوان جوابشو بدن یا سوالی ازش بپرسن بدونن تو تاپیک هست و اونجارو ترک نکرده

گاها هم پیش اومده که کاربرا باهم سر موضوعه تاپیک بحث و جدل کردن و کار به جاهای باریک کشیده ولی خود زننده تاپیک رفته لالا

ممنون
[smiley]s/sm_41.gif[/smiley][smiley]s/sm_41.gif[/smiley][smiley]s/sm_41.gif[/smiley]
به نظر من کلوبا رو خصوصی کنین بهتر از اینهمه قرطی بازیه. اکه کلوپی عمومیه دلیلی نداره کاربرا بابت ورود و خروجشون به کسی حساب بس بدن بنابرین دلیلی هم وجود نداره که معلوم باشه کی اونجاست و کی نیست
عشقم عمرم نفسم نی نی تو دلیم  
2810