2777
2789
عنوان

ای کاش میدونستم فرصت اینقدر کوتاهه مهرزاد جان...

| مشاهده متن کامل بحث + 4908 بازدید | 327 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من قبلا تاپیک داشتم، تمام جزییات رونوشته بودم ...ببخشید که توضیح ندادم...اون تاپیک رو ازبین بردم و این تاپیک رو ایجاد کردم که موقع دلتنگیهام که روزای خاصی یا ساعتای خاصی باشه اینحا بیام اما فکر کنم نیازه تا حدودی دوباره بگم که قصه تلخه مهرزاد چی بوده
دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور...
عکس کاربری من، عکس عشقه نداشتمه، مهرزاد من نه سال و شش ماه و چهار روز زندگی کرد خیلی عمر بچم کوتاه و کم بود حتی ده سالگیشم ندید.
پسرم سال گذشته وقتی که دختر کوچولوم فقط دوماه داشت و میخواستم ببرمش واکسن دو ماهگیشو بزنم با سر درد از خواب بلند شد و بعد دادن استامینوفن و اروم نشدن مهرزاد رفتیم دکتر که گفت علام سرما نیست ونیازه ازمایش خون بده و بعدهم گلبول سفی خون مهرزادهجده هزار بود که تشخیص دکتر اشتباه بود گفت ببرینش خونه و ده ساعت صبر کنید با یه قرص شاید ویروسی باشه و بهتر بشه، اگر خوب نشد یا بدتر شد ببرین بستری کنین تا علت مشخص بشه، اما یکساعت نشد مهرزاد بیحال شد و دهنش کلید خورد و فقط اووووو، اووووو میکرد و بعد هم بیمارستان و مرگ مغزی ده روز بستری بود چون جرات نمیکردن بمن بگن و من فکر میکردم مهرزاد تو کمائه و امیدبه برگشت داشتم که بعد ده روز قلب بچم هم از کار افتاد و همه چیزناباورانه تموم شد و من موندم این همه تلخی و نا باوری هنوز احساس میکنم یه کابوس وحشتناکه...