2777
2789

اه

سهلابفضلک یاعزیز* واسه ظهوروسلامتی امام زمان صلوات ...اللهم صلی علی  موسی بن جعفر  ولی امرک الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ ذَنْب‏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب اومده‌ دیگه‌ چ اصراری‌ داری بیایی هی بگی و تن بقیه‌ رو بلرزو نی

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       

ما شهرک گلستان هستیم مهمانیم ، کاملا احساس شد و آپارتمان لرزید

زمانی رو که در این وب سایت صرف تعاملات اجتماعی می کنم، زکات دانش و تجربه ای هست که در طول سال ها جمع آوری کردم و امیدوارم برای دیگران مفید باشه.        امیدوار هستم و توکلم به خداوند هست که صحبت نسنجیده ای نکنم که باعث آزرده شدن کسی بشه و اگر خدای نکرده چنین حرفی زدم، بدونید که هدفمند و آگاهانه نبوده و من رو به بزرگواری خودتون ببخشید.            لطفا اگر کامنت من برای شما مفید هست، برای ظهور حضرت صاحب الامر (عج)، شادی روح مادرم و سلامتی دخترکم یک صلوات مرحمت بفرمایید.

🛑سایت زلزله شناسی WORLEARTHQUACK

اعلام کرده پوسته زمین در منطقه زاگرس بشدت فعال و احتمال زلزله خیلی قوی در ۴۸ ساعت بعدی در این منطقه بالاست

شدت زلزله بقدری زیاداست که ممکن است گسلهای مجاور را  فعال کند.استان فارس امشب در آماده باش کامل

با سلام و احترام

نکاتی که بایستی دراین زمان و امشب  رعایت کنیم:

1-هوشیار بودن حداقل یک نفر از اعضای خانواده

2-روشن نگه داشتن حداقل یک چراغ در منزل

3-قفل نکردن درب اتاقها-پنجره ودرب اصلی منزل

4-برداشتن مقداری آب و مواد غذایی

5-پوشیدن لباس گرم و حتی الامکان  لباسهایی که بتوان در بیرون منزل پوشید استفاده کنیم.

6-مشخص نمودن مسیر خروج و مسدود نکردن راهرو خروجی (جاکفشی)

7-برداشتن داروهای مورد استفاده

8-شارژکردن گوشی موبایل

9-نخوابیدن نزدیک پنجره

10-مشخص نمودن محلی امن برای جمع شدن اعضا خانواده بعد از حادثه

جمعیت هلال احمر شیراز

خبرفوری 🗣🗣🗣🗣🗣هم  استانیهای عزیزاعلام شده امشب امکان وقوع زلزله درشیرازومرودشت کوارتا خرامه فسا واطراف وجودداردبرای نجات خودوخانواده خوددرمکان ایمن یادرصورت نبودمکان ازخوابیدن خودداری کنید😞😞😞😞تامیتوانیدنشرکنید