2777
2789
سلام دوستای گل
توی این تعطیلات می خوام با شوهرم و مادر و پدر و دختر هشت ماهم بریم مشهد . چند تا سوال دارم و راهنمایی می خوام
با هواپیما داریم میریم و هتل اپارتمان داریم
۱-هوا گرمه ؟؟
۲- ایا ساعت خاصی حرم خلوتره ؟ دخترم رو من ببرم یا بدم شوهرم ببره پیش ضریح ؟اصلا میشه نزدیکش رفت یا خیلی شلوغ شده ؟
۳- ایا کالسکه یا اغوشی ببرم یا نه؟
۴-جاهای خوب و مناسب برای خرید کجاست ؟
۵- ایا تو تعطیلات ۱۴- ۱۵ خرداد بازار و پاسا‌ژ ها بازهستند یا بسته ؟طرقبه و شاندیز و پارک ابی چی ؟اونها هم بازن یا تعطین ؟
۶- از مشهد تا نیشابور چقدر راهه ؟
اگه چیزی هم لازمه ببرم و با خودم داشته باشم ممنون میشم بهم بگید .
اره گرمه ولی شباش عالیه
بعداز نماز ظهر خلوته اخر شبم خوب خلوت میشه دخترتو بده دست شوهرت ببرش جای ضریح دستشم میرسه
کالسه اگه سبکه بیار خیلی خوبه
اگه مناسب میخوای 17 شهریور اگه شیک میخوای زیست خاور و پروما الماس شرق
همه جا بسته هستش به احتمال زیاد ولی طرقبه شاندیز میشه رفت
2ساعت راهه
بعضی ها خیلی فقیرند..تنها دارایی شان پول است...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هوا خیلی گرمه به نظر من که شبها هم گرمه
حرم هم مسلما نصفه شبها قبل از اذان صبح خلوت تر هست پاساژخا فکر کنم بسته باشن اما موجهای ابی نه بازه طرقبه و شاندیز هم که تعطیلی نداره مشهد نیشایور 125 کیلومتره و 1.5 ساعت راه هست کالسکه هم بیار چون تو حرم هم میتونی بچه رو بذاری توش و ببری
س 1- هوا چند روزه خیلی گرمه .
2- ساعات خاصی که معمولا نیمه شب خلوت هست و از بعداز ظهر به بعد که هوا خنک میشه خیلی شلوغ میشه . قسمت ضریح طرف آقایان خلوتره قسمت خانوما نبری که خیلی شلوغه و خطرناک.
3-کالسکه رو دیدم تو حرم میارن ولی آغوشی رو نمیدونم.
4 - بستگی داره چی بخای؟ مراکز خرید الماس شرق ، بازار بین المللی که نزدیکه الماس شرق هستش. زیست خاور ، 17 شهریور ، پروما ، کیان سنتر و قسطنطنیه ، خورشید ....
5- تعطیلاتو نمیدونم ولی فکر میکنم اجبارا تعطیل باشن ولی مطمئن نیستم.
6 - تا نیشابور 2 تا 2.5 راه هستش.
شبا یکم سرد میشه لباس گرم برا دخترت داشته باش .از مغازه های اطراف حرم خوراکی نخرین .
هوا که واقعا گرمه اما موقع غروب و شب هوا عالی میشه
دختر گلت را بده همسری ببره جای مردها خلوته
اخر شب خلوت میشه اما کلا ماه رجب حرم شلوغه
کالسکه بیار تو حرم هم میزارن بیاری هرموقع هم خواستی بری زیارت میدی کفش داری

تا نیشابور هم 2 ساعت راهه
معمولا بازار ها بسته است
الماس شرق خوبه نزدیکش بازار بین المللی که قیمت هاش مناسب تره

همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
عزیزم لباس زیاد نیار
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1