2777
2789
سلام.
ما شنبه باید بریم نامه سنجش رو از مدرسه بگیریم.
واکسن هم هنوز نزدیممممممممممممم.
دختر من کلاس لگو میره. فکر کنم اگه همین رو ادامه بده خوب باشه.
تو کلاس چرتکه این چیزا رو یاد میگیرن ، کلا=س اول دیگه چی چی میخوان یادشون بدن اونوقت؟

دختر من 25 کیلو هست با قد غکر کنم 125 شایدم بلندتر باشه. تازگی قدش رو نگرفتم.
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بنیها وَالسِّرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِه عِلْمُکَ.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام
وای امروز رفتیم مراحل اولیه سنجش و گفتن همونجا واکسیناتور هیت و واکسن پسرمو زدن

مثل یه مرد دردشون تحمل کرد اما جای واکسنش خیلی درد میکنه که صداش دراومده

الانم تب داشت بهش استامینوفن دادم و خوابید......

فردا هم مراحل بعدی سنجش انجام میشه
LilySlim Weight loss tickers
ماشاالله دختر خانمومای گل شما چقدر قد و وزنشون زیادتر از پسر منه...البته علی از اون دختر گلمون که گفتید آبان 85 به دنیا اومده 8 ماه کوچکتر میشه...............خدا نگهدارشون باشه...در کل چون بلوغ دخترخانمها زودتره رشدشون هم در سنین زیر 9 سال خیلی بیشتر از پسرهاس.

علی من 20 کیلو و قد 116

بقیه هم لطفا قد و وزن بچه ها رو بگید؟؟؟؟؟؟؟؟
مامان سارا چه جالب پسر منم دقیقا هم وزنو قد دخملی شماست متولد دیماه 85 هم هست خدا حفظشون کنه الهییییییییییییییییییییییییی همه جوجوهای نازو
من امروز بردم واسه تست سنجش گفتن دستور اومده تا دو روز بعد انتخابات تعطیل کنید !!!! دست از پا درازتر برگشتیم واسه مدرسه هم چون دیر اقدام کرده بودیم مجبورم امسالو همون غیرانتفاعی بذارمک البته مدرسش جز درجه یکها به حساب میاد اما دوست داشتیم بذاریم دولتی واسه شاهد هم ی جا رفتیم گفتن ثبت نام برای غیر واجدین ندارن
به طور مبهمی آرزوی زمین لرزه یا صاعقه آسمانی داشتم تا بتوانم در دنیای آرام و روشنی به دنیا بیایم 
سلام.
دوستم میگفت اگه بچه ها دندون خراب داشته باشن برای سنجش که میرین میفرستن دندون رو درست کنین و باز باید دوباره برین اونجا تا تاییدیه رو بدن.
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بنیها وَالسِّرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِه عِلْمُکَ.
من هم امروز دندانپزشکی بردم دندونهای 6 بالاوپایین و فیشورسیلندر کرد سه ماه پیش هم فلورایدتراپی کرد خداروشکر دندونهاش سالمند- سه شنبه هم اولین جلسه یوسی مس بود اعداد1تا 9 کار کردند- هر ترم 12 جلسه هست هفته ای 1 جلسه یک ساعت و نیم هست شهریه هر ترم 80000
باستثنای ترم اول 120000 چون لوازم میدن دوکتاب دوتا دفترچه یک بسته فلش کارت چرتکه

باز هم ممنون از اطلاع رسانی تون بابت کلاسها
راستی قد و وزن پسرم شهریور 86 : قد 121 وزن 29
زبان استخوان ندارد ولی به راحتی استخوان میشکند
خدارو شکر مراحل ینجش پسرم تموم شد اما تا سه روز جای واکسنش درد میکرد.تست هوش هم که گرفتن نمرشو پاک کردن و فقط جلوش اوکی گذاشتن که یعنی ایراد ندارهووووووووورفتم از خانمی که تست میگیره با خواهش خواستم امتیازش رو بگه...گفت نمی تونیم بگیم...چون نحوه سنجش در مورد همه یکسان نیست افرادی تست هوش رو میگیرن فرق داره و شرایط بچه ها هم به خاطر ترس و اضطرابشون فرق می کنه...............اما بازم گرفتمش

از 46(نمی دونم چه مرزی عددی هست) ....شد 43

گفت به ندرت 46 داشتیم...اما داشتیم

شما هم بپرسید بد نیست اما به بچه ها نگید
فری عزیز مرسی که در مورد هر جلسه ucmas یه خلاصه اینجا میذاری تا ما هم بتونیم با بچه هامون کار کنیم تو شهر ما نبود کلاسش...اما با کمک شما کار میکنم باهاش ...موسسه هم شمارشو برداشتم تا کتابهاشو برام بفرستن اما جواب ندادن

تو جلسه اول فقط عدد 1 تا 9 رو کار کردن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اونم فقط خوندنش؟؟؟؟؟؟؟نه نوشتن

مرسی بابت وقتی که میذاری
سلام مامانها. من هم پسرم امسال میره کلاس اول . هنوز نبردمش سنجش از اول تیر کلاسهای تابستونی مدرسه اش شروع میشه. شماها همگی یه دونه دارید؟ راضی هستین؟

پسر من خیلی زود عصبی میشه نمیدونم چیکار کنم. خیلی باهوشه یعنی بردمش تست هوش، گفتند پرهوشه ولی خیلی پر جنب و جوش نیست با کارهایی که لازم باشه انرژِی زیاد مصرف کنه اصلا حال نمیکنه. من هم از این بابت نگرانم. البته کلاس شنا و ژیمناستیک هم میره ولی مثلا دوچرخه سواری اصلا دوست نداره.

شما هم از بچه هاتون میگید تا باهم بیشتر آشنا بشیم؟
لاله جون زود عصبی میشه؟؟؟برای چه مواردی؟؟؟؟؟؟؟

مثلا پسر من برای کوچکترین چیز ناراحت میشه.....کتاب کنار دستشه از تو آشپزخونه منو صدا میزنه اینو بده دست من در صورتی که فقط کافیه خم شه برش داره ...وقتی مقاومت میکنه و بهش نمیدم...کلی گریه راه میندازه...خودم دلیل بیشتر کارهاشو لوووووووووووووووووس بودنش میدونم

ودارام روش کار میکنم
راستش منم یه سوال از مامانای عزیز دارم

پسر من شبها تو خواب گریه میکنه اغلب دو یا سه بار تکرار میشه...بیدارش میکنم ازش میپرسم میگه خواب دیدم....میشه همون کابوس!!!!!!!!!اما خوابش مثلا اینه که اسباب بازی کسی برداشته و ...

خیلی به خاطر این اذیت میشم

خودم دو گزینه رو براش گذاشتم یکی لوس بازیهای ختم شده به گریه در روز و دلیل دوم هم که به گریه روزانش ختم میشه و حساس بودن زیادشو توجیح میکنه شاید ضعف اعصاب باشه

ممنون میشه راهنماییم کنید