2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مامان بهاری جان
عزیزم امروز روز اول کلاس چرتکه یا یو سی مس هست
برم کتابشو تحویل بگیرم میام تعریف میکنم
چیز خاصی نیست در ابتدا یادگیری اعداد به زبان انگلیسی از صفر تا نه و مفهوم کوچیکتر بزرگتر هست بعدش جمع و منها را آموزش میدن
آرامش هست، شادی هست، رقص هست، خدا هست.
سلام بر همه
hanaجان هزینه کلاسهای چرتکه برای هر دوره چقدر میشه؟
این طور که من فهمیدم 10 دوره 5/2 ماهه است.
مامان بهاری جان علی را مدرسه ثبت نام کردی؟
فکر کنم همین روزا تولدش باشه!
تولدش مبارک باشه از طرف من ببوسش.
مامان بهاری کدوم شهری؟؟؟

آکادمی هوش ممکنه اسامی دیگه هم داشته باشه....

هر بازی فکری هدفمندی تو این دسته جا میگیره که شاخصش مکعب هست ( اه اه من بدم میاد هیچوقت نتونستم درستش کنم)

و لیوان چینی و لگو و کارت و ..... قسمتی ازش رباتیک نامیده میشه که شاخه جدا شده از آکادمی هوشه....

البته ببخشید از حنا جان سوال کردی من جواب دادم....

بازم شرمنده از حنا جون سوال میکنین من میگم

چرتکه 12 جلسه هست و یکروز در هفته و 130 تومن ثبت نامش کردم....

حنا جان نمیخوام دخالت کنم چون میخوام تبادل نظر کنم و ببینم به شما چی و چقدر گفتن من جواب دادم.... البته کتاب و سی دی و جزوه هم داره و باید تو خونه تمرین بشه.... فکر کنم هزینه اونا جدا باشه بعید میدونم رو شهریه حساب بشه...

کلاسش از اول تیرماه شروع میشه...
حنا جون مرسی..........من ما مناطق محرومی ها هم خودمون میدونیم کاری کنیم

پسرم 0 تا صد رو بلده هم به انگلیسی هم فارسی و می نویسشون و کوچکتر بزرکتر رو هم بلده

اما جمع و تفریق رو میترسم خودم کار کنم

نظر شما چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

حنا جون منتظر راهنمایی های بیشترتون هستم
LilySlim Weight loss tickers
و اما کرانه عزیزم
مرسی که به یاد تولد علی بودی...متشکرم ...خدا دختر گلتو برات نگه داره

احتمالا تولد دختر گلمون هم نزدیکه

من امسال تولدشو تو پارک قرار فردا بگیرم فقط دوستای پیش دبستانیشو دعوت کردم...اما هدیه اون چیزی که خیلی دوست میداشت براش گرفتیم و حسابی شارژ میشه
میرسیم به شینای عزیز

مرسی که کمک میکنی و جواب میدی

آکادمی هوش با اون مکعبه که میجرخه کار میکنن که منظمش میکنن

البته کلاسهای رباتیک دیدم هست ...........اما چیزی به نام آکادنی هوش نشنیدم
آرهههههههههههههههه همون مکعبههههههههههههههههههههههه من بدم میاد...خخخخ

رباتیک یه شاخه ای از هوشه... هوش برای سن پسرم خوبه چون رباتیک برای این سن فقط لگو بازیه تا 10 سالشون بشه... بیشتر بازیها هماطور که گفتم هدفمنده و لیوان چینی هماهنگی بین دو نیمکره....

میتونی خودت باهاش بازی کنی... مثلا یه بازی صندلیهای کوچک بود که بچه ها باید روی هم سوار میکردن که نریزه... هماهنگی و کار گروهی اینکه پایین پهنتر باشه تا بیشتر بالا بره و ....

کارت بازی مثل دبلنا ولی خوب شکل داره یا اعدادی که میشناسن... بهد مفهوم بعضی کلمات مثل حواس پرت... ادای حواس پرت رو درآوردن بعد بچه ها باید خودشون یه نمایش از حواس پرت داشته باشن ( نمایش خلاق جمله سازی ....)

آهان مکعب رو نمیگه سقید رو کنار هم بزارین میگه زردها مردها برای خانمها صندلی(رنگ زرد) میزارن و خانمها ( سفیدها) روش میشینن....

میگه درو باز کنین ( چرخش به سمت عقربه ساعت ) بعد آقا( آبی) کنار خانم قرار بدین.... واااااااااااااااااااااااااایییییییییییییییی

فهمیدی اصلا؟؟؟ خودم نفهمیدم چی تایپ کردم...خخخخخخ
سلام به همه مامانهای عزیز
من فردا پسری رو میبرم تست ... هنوز مدرسه خوب پیدا نکردم ی همچین مادر بی خیالی هستم
به طور مبهمی آرزوی زمین لرزه یا صاعقه آسمانی داشتم تا بتوانم در دنیای آرام و روشنی به دنیا بیایم 
شنیا جان ممنون از شما و همه دوستانی که به این تاپیک سرمیزنید و پاسخگو هستید

مامان بهاری جان کلا متدش متفاوت هست حتی چرتگه هاش هم مثل اون چرتکه قدیمی ها نیست و برای مادرها هم اموزش داشت

شنیا جون اگه ممکنه شماره تلفن کلاس اکادمی هوش را برام بذار ممنون میشم
بچه ها دکتر تغذیه خوب برای دخترم میخام اگه سراغ دارید بهم معرفی کنید من تهران هستم
یکی باشه خیلی معطلی نداشته باشه کارشم مطمئن باشید خودم دکتر پارسا را میشناسم
اگه دکتر دیگه ای را میشناسید معرفی کنید ممنون میشم