2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها مامانهایی که مثل من بچه هاشون مشکل تمرکز دارن من کلاس میبرم بچه ها مو
یه تمرین موثر برای تقویت ذهن و قدرت شنیداری بچه که یاد گرفتم اینه که اول با سه کلمه شروع کنین مثال بهش نگاه کنین و مطمئن باشین حواسش بهتون هست برای مثال بگین گل -مرغ -لیوان اون باید به ترتیب این سه کلمه رو بگه و بعد که راه افتاد بعد از این که به ترتیب گفت برعکس بگه البته بازم به ترتیب با پیشرفت کودکتون چهار کلمه پنج کلمه و ...به نظرم تمرین خوبیه
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=133540&PostID=18573618#18573618
حنا جان اینجا رو ببین
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بنیها وَالسِّرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِه عِلْمُکَ.
شعله جان میشه بیشتر از کارهایی که برای تمرکز یادتون میدن برامون بگی.
دخترم تمرکزش خیلی خوب بود اما طی 6-7 ماه گذشته به طور محسوسی تمرکزش کم شده. خودم تا حدی احساس کرده بودم ام تو این مدت هم مربی شنا این رو گفت و هم آزمون که برای مدرسه داد همه چیزش عالی بود فقط متوجه این موضوع شده بودن که به ما هم گفتن....خیلی بابت این موضوع ناراحتم.
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بنیها وَالسِّرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِه عِلْمُکَ.
مامان حورا و علی نام کاربری جدید مبارک

شعله جان خیلی لطف کردی که تمرین های تمرکزی رو گذاشتی لطفا ادامه بده .
به نظر من در حال حاضر بهترین کاری که می تونیم برای بچه هامون در بدو ورود به مدرسه انجام بدیم بالا بردن سطح تمرکزشون هست و همینطور تمرین هایی که برای قوی شدن دست هست جهت نوشتن.
خیلی از بچه ها در کلاس اول از نوشتن خیلی زود خسته می شن. برای همین تمرین های نوشتاری و قوی کردن مچ دست مهمه.
اگه فکر می کنید فرزندتون مشکل جسمی داره که باید زودتر درمان بشه همین حالا اقدام کنید. مثل پوسیدگی دندان ها، عفونت گوش، عفونت سینوس ها، و ....
خیلی از این بیماری ها در طول زمان مدرسه مشکل ساز می شن و باعث عقب افتادگی از درس میشه.
اگه بچه ها عادت به خوردن صبحانه ندارند از همین حالا شروع کنید به عادت دادن.
عادت به خوردن میان وعده هم خیلی مهمه مخصوصا تغذیه با میان وعده های سالم رو شروع کنید.
این زمان سه ماهه فرصت خوبی برای این جور کارهاست.
استفاده از دستشویی های عمومی رو اگه هنوز یاد نگرفتند حتما بهشون یاد بدید.
همین طور موضوع نگهداری از وسایلشون، این کار رو عملا بهشون یاد بدید.

از دوستان عزیز تقاضا می کنم اگر هر مطلب یا کتابی رو که برای بالا بردن سطح تمرکز بچه ها مفیده معرفی کنید. لطفا کتاب رو با ذکر انتشارات معرفی کنید.
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

دوباره سلام . من خانه دارم ... یک کمی هم تو نوشتن تنبلم اما هر روز می خونمتون.

حالا که شنیا جون این لینک رو گذاشته می خواستم بپرسم از بازار تئاتر کودک که این روز هاست خبر دارید؟ من بچه ها رو نبردم اما اگر جاتو به یکی از مراکز اجرا نزدیک باشه بد نیست ببریدشون:
http://assitejiran.com/index.php?page=alias-181&hl=fa_IR

درباره ی فعالیت های پسرم بیرون از خانه کلاس پینگ پونگ می ره و کلاس عود که امروز اولین جلسه ش هست! آخر خرداد کلاس ارفش تموم شد و ساز عود رو انتخاب کرد. استادش گفت که ساز به جثه ش پیدا نمی شه ( به علت تحریم!) و تا سال دیگه بیخیال شید اما هفته ی پیش زنگ زد و گفت یک ساز کوچک پیدا کرده .راستش خیلی خوشحال شدم!
سنجش هم هنوز نبردمش ایشاللا فردا . هفته ی پیش می خواستیم بریم توپ توی چشمش خورد و مشکل براش پیش اومد. گفتیم چشمش بهتر شه که توی آزمون بینایی مشکل نداشته باشه.

زیبا جون برای آشنایی با حروف کتاب "فارسی آموز ادبی "رو بهت پیشنهاد می کنم. البته فکر نکنم لازم باشه اما حتی به عنوان یک کتاب داستان هم قشنگ و جذابه. یک کتاب کارورزی هم داره که که اگه دلت خواست می تونی ازش استفاده کنی. بعدش هم نگران نباش انقدر بچه های حالا با هو شند که به مشکل نمی خورن!

در ضمن منم مامان دو بچه ام! یک دختر سه سال و نیمه ی شیطون هم دارم که علت اصلی پست نگذاشتن منه! الان هم خوابه اگر نه همین هم نمی تونستم بنویسم!
سلام نازی جون خوشحالم شما تو این تاپیک هم هستی

ممنونم نندی جون از معرفی این کتاب ببینم اگه پیداش کنم خوبه .البته درست میگی بچه ها خیلی باهوشن و همه چیزو زود یاد میگیرن
..لا حول ولا قوه الا بالله علی العظیم
پرتو جان منم مثل شمام تا برسم خونه 5.5 یه رب به شش هست
چشمام هم میسوزه و همیشه دلم میخواد بخوابم تا استراحت کن چشمام ولی نمیشه خواهر ..

الناز جان ببخشیدا ..اون روانشناسه چرت و پرت گفته هیچ چیزی مطلق نیست و نمیشه نسخه کلی برای همه بچه ها پیچید

و اما پیشنهاد یه مامان که بچه اش خوندن بلده به شما ها :
اصلا و ابدا تو این دوماه سعی نکنید به بچه خوندن رو یاد بدید ....

پیشنهاد من به زیبا 63 که قرار دوباره مامان بشه
جهت آشنایی با حرف ..یا صدا میتونی خیلی راحت وقتی توی پارک هستی ...یا مشغول کاری ..یا توی ماشین صدا ها رو باهاش کاری کنی و کاملا به گوشش آشنا بیاد
خ مثل چی
یا خ توی چه کلمه ای اومده
میتونی توی ماشینی که هستیم یه چیزی رو پیدا کنی که صدای خ داشته باشه

این کار رو با همه صدا ها انجام بده
فقط یادت باشه به هیچ عنوان نگی ط دسته دار ت دو نقطه ها ..زمان این چیزا گذشته عزیزم
فقط اگر گفت شما بهش بگو طوطی ..ت توت باهم فرق میکن بعدا خانمتون میگه چه فرقی
مثل تو داداشت که فامیلتون یکی هست ولی اسماتو فرق میکنه

اینطوری آشناش کن فقط

من فکر میکنم چون قرار درگیر بچه دوم بشی ..بتونی سعیت رو بکنی که پسرت تنهایی بتونه بنویسه و مدادم نخواد ازت که وقت نوشتن سرلوحه مدرسه کنارش باشی خیلی خیلی کار موثر تری برای خودت انجام داد
من نمیدانم چرا حضرت دوست لطف ویژه ای دارد به من ...شکرت ای حضرت دوست
آفرین مامانای فعال

مطالب خوبی نوشتید...استفاده می کنم....اما در مورد نوشتن و خوندن......چه اجباریه حالا بچه ها زودتر از مدرسه یاد بگیرن مخصوصا تو این دو ماه باقی مونده...ولشون کنید

اما اونایی که قبلا یاد بچه دادن خوندن رو(مثل خودم که از 4/5 سالگی حروف رو کامل بلد بود و شرو کردن به خوندن)شاید برای افزایش اعتماد به نفسش که اسم کوچه ها رو میخوند و ذوق میکرد و یا تو تی وی مطالبی رو میخوند و از همه بهتر برخی کتابها رو با هم میخوندیم اشکالی نداره(هر چند میگن بهترن زمان خوندن و نوشتن با متد معلم کلاس اول هست)

مهمتر از همه اینها مطالبی هست که ونازی جون اشاره کردن:
1-یاد دادن خوردن کامل صبحانه
2-قوی کردن ماهیچه های دست ...مثل نقاشی..رنگ آمیزی و ...
3-افزایش اعتماد به نفسشون در مواجه با جدیت معلم های مدرسه برخلاف انعطاف مربیان پیش دبستانی

LilySlim Weight loss tickers
سلام دوستان
یک پیشنهاد دارم تو کتاب ریاضی اول مبحث سودوکو زیاد کاربرد داره دیروز رفتم کتاب فروشی کتاب سودوکو مخصوص کودکان دیدم اگه دوست دارید تهیه کنید بچه هارو با معنی سودوکو آشنا کنید با مشکل روبرو نشن براشون جذاب هم هست اینکه من برای پسرم خریدم مال نشر دیبایه است
دوستان لطفا کتاباووسایل کمک آموزشی خوب معرفی کنید
خدایا ازت ممنونم به خاطر دوتافرشته ای که بهم دادی هر روزبا دیدنشون یادم میاد که چقدر بزرگی