2777
2789
زیبا جان پسر من از دو سالگی خوندن بلده اول کلمه هارو از شکلش یاد گرفت به کمک تراشه های الماس بعد کم کم خودش الفبا رو هم یاد گرفت شما کدوم شهری. تو پیش دبستانی پسر من وجاهایی که سراغ دارم حروف الفبا خواندن کلمات ساده رو یاد میدادن به نظر من اگه تا حالا هیچی یادش ندادن دیگه یادش نده بذار تو مدرسه یاد بگیره
راستی سی دی میشا وکوشا اول ابتدایی هم خیلی خوبه پسر من که با وجود اینکه بلد بود خیلی دوست داشت
خدایا ازت ممنونم به خاطر دوتافرشته ای که بهم دادی هر روزبا دیدنشون یادم میاد که چقدر بزرگی
به نظر من زیاد لازم نیست حروف الفبا یا خوندن و نوشتی بلد باشند یعنی حرف روانشناسان همینه حالا دوستانی که برای بچه هاشون آموزش داشتن حتما دلایل خودشون را دارند اما من به شخصه شنیدم که معلم کلاس اول دوست داره بچه بدون آموزش وارد مدرسه بشه منطقی هم به نظر میرسه
آرامش هست، شادی هست، رقص هست، خدا هست.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ساعت کاری طولانی دارم. از 7 تا 17.5 بیرون از خونه ام. هر کلاسی برا دخترم در نظر میگیرم عملی نمیشه چون وقتی میرسم خونه اونقدر خسته ام که حوصله دوباره شال وکلاه کردن و بیرون رفتن از خونه رو ندارم. کسی هست مثل من باشه و بتونه راهنماییم کته؟ ضمنا دخترم باران متولد مهر 85. مشهدم و فعلا غیر انتفاعی سما ثبت نامش کردم. باهاش تو خونه چیزهایی که در حد سنشه کار کردم. کتابهای مختلف خاص پیش دبستانیها. نقاشی اش هم خیلی خوبه.دوست داشتم کلاس باله نقاشی و موسیقی بذارمش که تا حالا نشده...
بچه ها یه روانشناسی اومده بود مهد دخترم صحبت میکرد میگفت که بعضی مادرها توقع دارن که بچه قبل از ورود به مدرسه الفبا رو و خوندن نوشتنو یاد بگیرن که این خودش باعث سرخوردگی بچه تو کلاس اول میشه چون وقتی معلم درس و میده از اونجایی که اون همه چی و بلد هست و هیچ تلاشی برای یادگیری نمیکنه میلی به مدرسه رفتن نداره و سر کلاس بیحوصله میشه کلاس اول برای همین هست که بچه ها الفبا یاد بگیرن غیر از این که نیست
خوش اومدی پرتو جان منم مثل تو هستم وقتی از سر کار میام دیگه حال ندارم که برم از خونه بیرون کلاس باله براش نوشتم الان ۱ سال و خورده ای هست میره اونم دیگه خونه نمیرم بلافاصله از مهد میبرم اونجا ولی اگه خونه برم دیگه حال ندارم بیام بیرون
پرتو جان خوش اومدی اگه دوست داری اسمتو به لیست اضافه کنم
با سایر دوستان هم مختصرا میتونی تو پست اول اشنا بشی
منم مثل شما وقتم کمه دوست داشتم بیشتر روی دخترم سرمایه گذاری میکردم اما اگه بتونی روی یک موضوع مثلا موسیقی شنا یا نقاشی تمرکز داشته باشی و ادامه بدی خیلی خوبه اینطوری هفته ای یکبار وقت میذاری به شرطی که ادامه دار باشه
حنا جون در مورد آموزش قبل از مدرسه اگه با زور وبی علاقه ای باشه حق باشمااست اما در بعضی مواقع مثل پسر من واقعا علاقه داره وخوندن براش بهترین باری دنیا است من وپدر ش بعضی وقتها ازش کلافه میشیم اینقدر کتاب میخونه از اول هم من فقط پکیج آموزشی رو خریدم ودر اختیارش قرا دادم هیچ آموزشی در کار نبود وخودش همه رو یاد گرفت در مورد مدرسه هم کادر دبستان خصوصا معلمش واقعا استقبال کردن الانم که کلاس تابستونی میره تومدرسه شون خدارو شکر مشکلی نداره
به نظر من هیچ چیزی رو نباید کلی گفت همه باید به خصوصیات بچه هاشون دقت کنن من به عنوان یک مادر در هر زمینه ای سعی میکنم راه رو به پسرم نشون بدم اگه علاقه نشون داد ادامه میده اگه نه اصرار نمیکنم مثلا پسر من در کلاسهای Ucmassزبانوموسیقی پیشرفت خیلی خوبی داره وبا اشتیاق ادامه میده ولی اصلا علاقه واستعداد نقاشی نداره هر بچه ای تو یک زمینه استعداد داره که باید فهمید وپرورشش داد همه مثل هم نیستن
خدایا ازت ممنونم به خاطر دوتافرشته ای که بهم دادی هر روزبا دیدنشون یادم میاد که چقدر بزرگی
ممنونم ساحل جان من پسرمو پیش دبستانی غیر انتفایی فرستاده بودم که اتفاقا نوشتن حروف رو یاد دادن اما خوندن رو اصلا یاد ندادن میگفتن برای سال بعدش خوب نیست
..لا حول ولا قوه الا بالله علی العظیم
دوستایی که بچه هاشون کلاس نقاشی میرن یه سوالی برای دختر من از این خطهای عمودی افقی مورب ودایره روی هم کشیده و میگه باید از اونا یه نقاشی استخراج بشه( به غیر از چیزهای ساده مثل ماهی بادکنک اعداد و... )و این کار برای دختر من خیلیییی سخته یعنی ذهنش خلاق نشده شما هم بچه هاتون اینطوری بودن که بهتر بشن ؟؟ یا از همون اول خلاق بودن؟؟؟؟؟ مرسی از جوابهاتون
دوستان من نمیخوام به پسرم خوندن یاد بدم چون هم سال بعد سره کلاس حوصله اش سر میره هم اینکه کاره یکی دوماه نیست

من میخوام کمی با حروف الفبا آشنا بشه چون امسال سال سختی هست برای ما مادرا و مدام باید باهاشون درس کار کنیم و من شنیدم خیلی از بچه ها بعضی حروف رو با هم قاطی میکنن و باید خیلی براشون وقت بزاریم

من هم چون آبان ماه انشالله پسر دومم بدنیا میاد طبیعتا وقت کمتری میتونم برای آرتین بزارم
به همین خاطر باید از الان کمی به فکر باشم
..لا حول ولا قوه الا بالله علی العظیم
زیبا جان اصلا نگران نباش خیلی از بچه ها بلد نیستن معلم هم بر اساس همون ها درس میده تومدرسه خوب خوب یاد میگیره
ساحل جون با حرفت موافقم بعضی بچه ها کلا خودشون علاقه دارن ولی برای اکثر بچه ها زود هست من میگم نباید زور گفت و با زور اجبار کرد که یاد بگیرن
چون تو کلاس اول بهشون همینا رو یاد میدن
سلام....

این کتاب هوش پیش دبستانی و اول برای همین منظور خریدم وخیلی خوبه....

اشکال هندسی رو یاد میده و احساس میکنم الان پسرم بهتر از قبل میتونه اشکال سازی ذهنی داشته باشه....

مثل مربع که از قطر نصف بشه به دوتا مثلث تقسیم میشه و دوتا مثلث بهم وصل بشن مثلث بزرگتر رو تشکیا میده... دو نصفه پیتزا باهم برابر هستند ( پیتزا تو کتاب نه تو رستوران...خخخخ) ولی برشها میتونه بزرگتر یا بیشتر و کمتر و کوچکتر باشه...

امسال هم ریاضیشون همش هندسه س...شنیدم البته....

سولماز جان مادر کمک رسانی کن عکس کتاب سال اول ریاضی رو چند صفحه میزاری؟؟؟ کمک.... لفا"