2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مدرسه دانش بسیار شلوغه امسال مدیرش عوض شده آقای اذری که شده مدیر مدرسه سبحان نرسیده به چها راه پاسداران سبحان خلوت تره با همون پرسنل وقیمت بسیار مناسب تر وخلوت تر البته دانش نیروشون قویه من به شخصه از مدرسه شلوغ خوشم نمیاد مامان امیر علی توکل بر خدا اگه پول ندادی سبحان هم سر بزن مدیرش مدیر مدرسه دانش بوده امسال اومده سبحان
سلام فلاور جون 20 نفر هستن یه کلاس اول داره با 20 تا دانش آموز ادب دوتا کلاس بودن هرکدوم 25 نفر . به نظرم خیلی شلوغ نیست .مدیرش هم آقای ملک محمدی بود تازه اومدن؟ من ثبت نام کردم .امیدوارم خوب باشه .هیچکس بچه اش دانش نمیره تو اختیاریه؟؟
امیدوارم بهترینها برای فرزند گلتان باشد به نظر من 20 نفر زیاده البته گفتم سلیقه ایی است چون دولتی هم 28 نفرن من پسر دوستم دانش میره البته چهارم اگر اطلاعاتی خواستی ازش میپرسم در کل راضی بود نه خیلی بد نه خیلی خوب ولی خوب مدیرش عوض شده باید امسال ببینید عملکرد مدرسه رو ببین /خوبی سبحان ودانش اینه که کلاس چرتکه دارن اونم باید دید عملکردش رو بچه ها چجوریه
فلاور جون ممنونم عزیزم راستی پسر شما سبحان میره؟ چون از مدرسه اش خیلی راضی بودید میخواستم بدونم کجا میره و در ضمن اگه لطف کنی از دوستت بپرسی ممنون میشم امیدوارم اینجا خوب باشه فعلا همین که از ادب فرار کردم خیلی خیلی خوشحالم اینقدر شلوغ و بی نظم و بی قانون و پر مدعا و بی هنر اینهمه هم شهریه بالا 6100 بدون هیچ فوق برنامه ای 2200 هم نهار لوازم تحریر ه پولش جدا گانه باید پرداخت میشد نه زبان دارن و نه چرتکه نه ورزش خاصی
مامان امیر علی جان برایت پرسیدم گفت کتابهای تیزهو شان کار میکنن در حد مدرسه واله است رو ریاضی بچه ها تاکید دارن البته چند تا معایب کوچیکم گفت که به نظر من مهم نبود گفت معلم زبانشون هم خیلی با حوصله بود پس خیالت راحت انتخاب خوبی کردی راستی شما نهار هم خواستید؟شهاب دانش امسال 22 نفرن دوتا کلاس ودیگری 24 تا معلم کلاس اول وپنجم وششم شهاب دانش فوق العاده است ولی بقیه کلاسها معمولی سبحان هم زیر 10نفرن سال اوله ولی دبرستانش غوغاس عالیه از عملکردشون نمیدونم چیزی بگم ولی تمامی پرسنل دانش هستند از بس تحقیق میکنم واسه خودم مدرسه شناسی شدم