2777
2789
دخترم 2 سال و 8 ماه هه ست.حدود 8 ماهه که از پوشک گرفتمش خیلی خوب بود از هفته ی آخر اسفند روزی 1 یا دوبار تو شلوارش جیش می کنه بعد میگه جیش دارم.درحالیکه قبلش اصلا اینطوری نبود. جالبه که الان اینطوری شده تو خواب اصلا جیش نمی کنه یا بیرون میریم هم میگهاما نو خونه اینطوریه. خارش یا سوزش نداره که احتمال عفونت باشه نمی دونم چیکار کنم دارم دیوونه میشم .شما هم با این مورد برخورد داشتین؟؟؟ لطفا کمکم کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شنیدم...برگشت به حالت قبل..معمولا ناشی از اضطرابه...میگن هم نباید گیر بدین..می دونم سخته.....اما بهش فرصت بده..اگه حس کنه..به خاطر دستشویی اش بهش بیشتر توجه می کنی ادامه می ده...شاید بد نباشه با یه دکتر مشورت کنی
تاپیک دکتر هلاکویی و تعلیم و تربیت کودکان http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1018272&PageNumber=1
یه کم زود از پوشک گرفتیش پسر من الان سه سال و دو ماهشه دو هفته کامله که از پوشک گرفتمش. در اصل خودش خودشو از پوشک گرفت . هر وقت جیش داشت میرفت دم دستشویی پوشکشو باز میکرد خودش تو دستشویی جیش می کرد. پی پیشم یه بار که داشت جیش میکرد پی پیش اومد براش جالب بود. از اون به بعد دیگه هر وقت پی پی داره می دوهه میره دستشویی منو صدا میزنه
‎چقدر دوست داشتنی هستند، آدمهایی که، شبیه حرفهایشان هستند
بهش استرس وارد نکن . سختم نگیر بذار خودش به مرور زمان درست میشه . می فهمه که باید بره دستشویی. هر چی فشار بیاری بهش بیشتر استرس میگیره هم خودت هم نی نیت
‎چقدر دوست داشتنی هستند، آدمهایی که، شبیه حرفهایشان هستند
2810