2777
2789
عنوان

☂️ گوشی معیوب و قدیمی بلااستفاده تو خونه داری؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 41 پست
یه سوال.چرا گوشی های ما بردش میسوزه؟سه تا گوشی داریم بردش سوخته.یه j5سامسونگ دوتا گلکسی گرند پرایم&n ...

سلام

اصطلاح برد سوخته اشتباه و عامیانه هست!

برد ی صفحه ای هست که مجوعه ای از قطعات روی اون سوار میشه.

و عمده این مشکل و بیان این اصطلاح غلط زمانی اتفاق میوفته که آی سی پاور یا هارد معیوب میشه.

سپاس

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام اصطلاح برد سوخته اشتباه و عامیانه هست! برد ی صفحه ای هست که مجوعه ای از قطعات روی اون سوار می ...

نمیدونم صاحب مغازا تعمیرات گوشی اینجوری گفت ماهم یاد گرفتیم.یعنی ما چجوری باگوشی برخورد میکنیم که همیشه اینجوری میشه؟

ما شیشه ی عطریم،بگویید به سنگ...🌷✌
چجوری ازمون گوشی میخرید پولشو چجوری میدین شماکه خارج هستین😶

ایرانم

شوخی کردم دوست عزیز

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...
نمیدونم صاحب مغازا تعمیرات گوشی اینجوری گفت ماهم یاد گرفتیم.یعنی ما چجوری باگوشی برخورد میکنیم که هم ...

شما مقصر نیستید و فقط کمی کم شانس بودید.

ترجیحا حافظه داخلی گوشی رو همیشه خالی نگه دارید.

ال سی دیش سالمه چند میخریش

لطفا عکسش رو واتس یا تل محبت بفرمایید در خدمتتونم

0933

320

1212

شما مقصر نیستید و فقط کمی کم شانس بودید. ترجیحا حافظه داخلی گوشی رو همیشه خالی نگه دارید.

آها مرسی.بعد ایناهم به دردتون میخوره؟کلا بقیه چیزاش سالمه.باتریشم سالمه.

ما شیشه ی عطریم،بگویید به سنگ...🌷✌
آها مرسی.بعد ایناهم به دردتون میخوره؟کلا بقیه چیزاش سالمه.باتریشم سالمه.

بله آبجی