2777
2789
یعنی هرکس امکانات داشت باید بی پروا بشه این چه منطقیه

اگه خوابم نمیومد توضیح میدادم برو خداتو شکر کن که سلطان خوابش میاد

*عشق فقط مادر* شاپرک سابق هستم. به من نگید جدید، که میزنم با خاک یکسانتون میکنم هااا😡
متوجه نشدم چی گفتی

اون موقع ها دخترا براي اينكه دوتا عكس سه در چهارشون پسرا نبرن به خانواده هاشون بگن تنشون همش تو تكون بود خيليا فيلم عروسيشون پخش ميشد خودكشي ميكردن اما الان خيلي اينجور  مسائل كمتر شده و ازون باجا آنچنان خبري نيست و كسي هم چون دوتا تلفن با پسر حرف زده شوهرش نميدن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به چیزی مثل فنجون که میذاری داخل باز میشه زمان پریودی دیگه احتیاجی به پد نیست داخل پر میشه درمیاری م ...

ای بابا .با این حتی نمیشه نِشَست که

*عشق فقط مادر* شاپرک سابق هستم. به من نگید جدید، که میزنم با خاک یکسانتون میکنم هااا😡
بعضیادیگه شورش و دراوردن 

شورش رو خودمون دراوردیم خاهرم!الان بخای درمورد بکارت اینجا تاپیک بزنی۸۰درصد خانوما میگن بکارت مهم نیستو بدن خودت مال خودت و اینا قدیمیه وفلان..ولی من ی دهه هفتادیم ک ایحرفو میزنم همین اینا با حرفاشون باعث شدن دهه هفتادیا و هشتادیا براشون مهم نباشه.هرکاری دلشون میخاد بکنن بگن بدن خودمه مال خودم اختیارشو دارم ولی ن والا قدیم خیلی بهتر بود ک حداقل پدرمادرا دخالت داشتن و دخترا از ترسشون هم ک شده نجابت داشتن

خدایااااااشکرت بخاطر همه چیز
دقیقا منم حالم بهم میخوره از حرفاشون نمیفهمم حالشونو

عزیزم نبایدم بفهمی...نباید این بچهارو ک نسل کامپیتر و گوشی و اینترنتن با نسل هفت سنگ و خاله بازی مقایسه کرد.... اقتضای سنشونه