2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امروز با همکلاسم حرف میزدم میگفت میخوام کاپ قاعدگی بخرم استفاده کنم گفتم که واسه مجردا مناسب نیست باعث از بین رفتن بکارت میشه گفت خوب بشه بکارت میخوام چیکار الان دیگه ب کارتاز مد افتاده🙄😶🙁😂

اره بنظرمنم همینه ینی چون گوشیا واردزندگیاشدن هرکس هرکاری دلش خواس بایدبکنه؟

من دهه شصتی هستم ولی اصلا طرز صحبت و رفتار دهه های هفتاد و هشتاد رو نمیفهمم انگار که من مال ی دنیای دیگه باشم. دیگه هر نسل یجوره

#ارتباط_ موکل فرشته
دقیقا. همه افسردن چون توقعاا بالا رفته

من خودم خیلی وقتاحسرت این واونومیخورم چون اگه خودتو نکشی بالامث بقیه هیچکی تحویلت نمیگیره توهم مجبوری با اوناپیش بری اینطوری لذت از زندگی هم صفرمیشه

تیکر تولد یکسالگی دخترم

جامعه اي كه دختراش مجبور بودن بخاطر نجابتشون هي باج هاي زير پوستي بدن الان ازين ور ميزنه بهم بيچاره خيليا اون موقع ها بخاطر چهارتا تلفن يه عمر بدبخت شدن خواهره خودم چون يكم تيپ ميكرد به زور شوهرش دادن گفتن خرابي اخرم بدبخت با دوتا بچه افتاد سر مامانم خودشم الان همش سر كار سگ دويي

کاپ قاعدگی چی هس

به چیزی مثل فنجون که میذاری داخل باز میشه زمان پریودی دیگه احتیاجی به پد نیست داخل پر میشه درمیاری میجوشونی باز دفعه بعد استفاده میکنی یه نخ میمونه بیرون فقط دیگه هیچی نخ که میکشی جمع میشه میاد بیرون

من دهه شصتی هستم ولی اصلا طرز صحبت و رفتار دهه های هفتاد و هشتاد رو نمیفهمم انگار که من مال ی دنیای ...

ولی بعضی دهه هفتادیا هم مثل شصتیا بزرگ شدن بخدا..نمیدونم شاید من دورو برم اینطوری میبینم

خدایااااااشکرت بخاطر همه چیز
2810