2777
2789
عنوان

همسایه شدن با جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 3127 بازدید | 59 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به نظرم نکن اگرم ساختی به مستاجر بده همینجا که من میشنم جاری بودن دو طبقست پایینی داده به ما خودش رفته دو کوچه اونورتر خونه نوساز با همه امکانات خودش رو ول کرده رفته مستاجری چون با هم نمیساختن

درمورد طبقه ها قرعه کشی کنین.

ادم باغریبه همسایه شه بهتر

من جاری ندارم ولی انقدر ازخواهرشوهرومادرشوهرم کشبدم که همش میترسم اصلا نمیرم باهاشون یجازندگی کنم

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه

من با جاری ام توی یک خونه هستیم 

خداروشکر اونا مستاجر ماهستن و ما صاحب خونه 

ولی چشمت روز بدنبینه 

انگار که اونا صاحب خونه هستن ما مستاجر

بهمون دستور میدن فلان کاررو بکنیم کجاروبشوریم

اونا دسته درها و شیرها رو شکوندن به مامیگن شمابخرید !!!!!!!

باورت میشه من فقط برای عید بالارفتم واصلا همو توی خونه نمیبینیم 

وای توروخدا اینکارو نکن همین الان در لحظه من دارم جریمو فحش میدم بالاسرم میشینه مهموناش امونم و بریدن جرآت نداریم چیزی بگیم 

خدایا شکرت برای چیزای زیادی که بهم دادی ولی برای من طبیعی شدن و به چشمم نمیان
بخاطر اینکه پول رو یکی دیگه میده و فقط نظر خودش هرچی باشه 

ببین یکی همین مورد در ورودی یکی هم موقع ساخت حتما سفارش کنید کف خونه رو عایق کنه که صدا ردو بدل نشه چون این موضوع صدا هم دردسر ساز..دبگه هیچ مشکلی نداری .پیشاپیش همه خونه نو مبارک

چرا کاربری من و ازم گرفتین