2777
2789
عنوان

تغییرات جمعه ای در صفحه نی نی سایت من

| مشاهده متن کامل بحث + 10360 بازدید | 220 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام آقای زاهد با تشکر از تغییرات مفیدی که انجام دادید

میخواستم عذرخواهی کنمو بگم من زیاد این مورد آخری یعنی نشون دادن همه تاپیکای یه کاربر رو دوست ندارم کاش اینجوری نمیشد
باید دنیا را کمی بهتر از آنچه تحویل گرفته ای تحویل بدهی.اینکه بدانی حتی یک نفر با بودن تو راحت تر نفس میکشد یعنی موفق شده ای
چرا نمیشه توی کلوب ها پست گذاشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من توی کلوب هایی که عضو هستم هم نمیتونم پست بذارم
مینویسه کلوب نیمه خصوصی است و با مدیر کلوب تماس بگیرید
Lilypie First Birthday tickers

"فالله خیر حافظا فهو ارحم الراحمین"
سلام عمو پرویز مهربون. اول بگم که سایت خیلی عالی ای رو راه انداختین و خدا خیرتون بده! چند تا ایراد خورده ریز داره که خیلی هم مهم نیستن.
منم نمیتونم تو کلوبهایی که عضوم پست بزارم. لطفاً با این باگ پیش اومده هم رسیدگی بشه! بعضی کلوب ها مثل کلوبهای دعا هم که اصلاً آدم عضو نیست توشون. باید راحت دسترسی داشته باشه! شدن دوباره نیمه خصوصی.
یه مشکل دیگه هم که هست اینه که خیلی از کسایی که یه کلوب رو ایجاد کردن و مدیر کلوبن به مرور دیگه نمیان و بقیه در ادامه کلوب رو میچرخونن و ادامه پیدا میکنه! الان که باید دعوتنامه مجددد در خواست کنیم اصلاً مدیری نیست که بخواد پاسخگو باشه و جمع کردن همه اعضا از اول هم کار راحتی نیست!
آقای زاهد
ضمن تشکر از زحمات جنابعالی و همکارانتون در جهت تغییرات بسیار مثبت سایت....چند تا پیشنهاد دارم.
قبلا تو سایت امکان ایجاد کلوپ خصوصی بود لطفا اگر با قوانین سایت مغایرت نداره دوباره کلوپهای خصوصی در کنار کلوپهای عمومی راه اندازی بشود.در آن صورت مشکلات فعلی هم نخواهیم داشت.
و کاربران با امنیت بیشتری بحث روزانه خواهند داشت.
مطلب بعد در رابطه با زیر بخشهای فروشگاه هست که قبلا دسته بندیهای اختصاصی تر داشت و به نظرم بهتر بود
حالا اگر به خاطر شلوغی صفحه اول دسته بندیها فشرده تر شده اگر براتون امکان داره در هر بخش محذا زیر بخشهای دیگری ایجاد کتید
مثلا لوازم خانگی به بخش آشپزخانه....مبلمان....فرشو پرده ....و غیره تقسیم بندی شود تا کاربران راحتتر موراد مورد نیاز خودشون را بیابند.
یه آیتم دیگه هم در این بخش فروشگاه لازمه و اینکه کلربری که میخواد مثلا وسیله ای را بفروشه قبل ایجاد تاپیک در این بخش سایت این امکان را فراهم کنه که در زیر بخش مربوط به خودش وسیله مورد نظر یا مطلب مورد نظر را بذاره و از بی نظمی مطالب جلوگیری بشه

در آخر پیشنهاد میدم تغییرات احتمالی سایت در مدت زمان کمتر و به یک باره انجام بشه .چون تغییرات پی در پی و چند باره موجب نا رضایتی و آشفتگی کاربران دایمی خواهد شد..

موفق و موید باشید
مجددا از توجه و زحمات شما سپاسگذارم

2810