2777
2789
عنوان

زخم بستر - درمانش چیه؟ کمک فوری

| مشاهده متن کامل بحث + 27815 بازدید | 43 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من مادر بزرگم  ده سال فقط رو تخت بود  بزاداینکه زخم بستر نگیره  

هر روز پشتش با شربت الو مینیوم ام جی  یا همون شربت معده ماساژ می دادیم   تا زخم نشه 

http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1532549

یکی از آشناهای ما پدرش زخم بستر گرفته بود کلی دکتر و دارو، اما نتیجه نگرفتن تا اینکه یکی از دکترهای فوق تخصص توی تهران بهشون گفته بود شربت معده با پنبه بزنن روی زخم خوب میشه، خوب شده بود

پر تپش باشه دلی که خون به رگ های تنم داد⁦❤️⁩⁦❤️⁩
الان همسرم زخم داره برای ۱۵ سال پیشه این خوب میکنه خیلی اذیت میکشه

نمیدونم والله من دخترم تصادف کرد خیلی بد زخم شده بود خیلی معجزه کرد براش 

برا زخم بستزو ایناهام انگاری استفاده میکردن البته حتما قبلش باید تحقیق کنن 

چون بعضی وقتها اثر معکوس داره

درخواست دوستی قبول نمیکنم سر این موضوع شدید  ضربه خوردم 💔
باشه گلم،  فقط اینا رو بهم بگو چون مهمه یکی اینکه اندازه ی زخم چقدره؟ دو اینکه بیماری پدرتو ...

مرسی عزیزم

یکی اینکه اندازه ی زخم چقدره؟ به اندازه سکه 500 تومنی. سطحی هم هست.

دو اینکه بیماری پدرتون چی بوده؟ سرطان ملانوم

خودش میتونه جا به جا بشه یا بلند بشه؟ نه نمی تونن. سرطان به نخاع و ستون فقرات آسیب زده.

اگر نمیتونه، آیا همراه دائمی داره پیشش؟ بله همراه دائمی دارن و معمولا خودم هستم چون مادرمم سرطان داره.

مرسی عزیزم یکی اینکه اندازه ی زخم چقدره؟ به اندازه سکه 500 تومنی. سطحی هم هست. دو اینکه بیماری پدر ...

عزیزمی

ببین اسم این دارو رباسین هستش، مامان من از یه کلینیک طب سنتی طرفای بلوار فردوس تهیه کرده بود. 

گوگل کن ببین صد در صد جاهای دیگه هم دارن.

یه الکل داره واسه ضدعفونی زخم، یه پودر و یه روغن.

چیزی که مهمه اینه که خدا رو شکر زخمش کوچیکه، و زود جواب میگیرین به امید خدا.

واسه برادر من کل ناحیه ساکروم رو درگیر کرده بود و به استخون رسیده بود

یه چیزی که خیلی مهمه اینه که به هیچ عنوان نباید دائم رو اون ناحیه زخم، فشار باشه.

واسه همین پرسیدم که همراه داره یا نه، چون هر یک ساعت یکبار باید جا به جا کنین بیمار رو‌

نکته ی دیگه اینه که وقتی دارو رو میریزی رو زخم، باید به مدت یک ساعت حدودا روی زخم رو نپوشونی، بذاری هوا بخوره

و البته دور زخم رو به مدت همون یک ساعت حدودا با دستت که از قبل ضدعفونی کردی، آروم ضربه های متوالی میزنی، تا گردش خون اون ناحیه رو بیشتر کنی.

پانسمان هم روزی یکبار کافیه براشون

من یه اخلاقی دارم، یا یه کاری رو شروع نمیکنم یا اگه شروع کنم تموم نمیکنم!!😶😊
مرسی عزیزم. انشاالله هر آرزویی داری برآورده بشه.

خواهش میکنم  

انشالله 

به امید شفای همه ی بیماران

من یه اخلاقی دارم، یا یه کاری رو شروع نمیکنم یا اگه شروع کنم تموم نمیکنم!!😶😊
عزیزم هیچ راهی نداره یادت بیاد؟ یا بپرسی؟ خیلی واجبه. عسل طبیعی که نمی تونم پیدا کنم. همون پماد ...

ی کلینیک بود یکی از فامیل های ما میرفتن اونجا یادمه میگفتن با عسل طبیعی درمانم کردن و خوب هم شدن