2777
2789
عنوان

زخم بستر - درمانش چیه؟ کمک فوری

| مشاهده متن کامل بحث + 27817 بازدید | 43 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چگونه  می توان از زخم بستر جلوگیری کرد؟

اقدامات لازم جهت جلوگیری از زخم بستر اسان تر و اقتصادی تر از درمان آن است .اولین قدم برای جلوگیری از زخم بستر"اموزش است .بیماران و خانواده های آنها"کارکنان بیمارستان باید درمورد دلایل و پیامد های زخم اموزش ببینند.

زخم بستر درنواحی مانند بدن"پاشنه ها|ساکروم که شایع است روزانه باید بررسی شود. مهمترین عامل در جلوگیری از زخم بستر کاهش فشار است.برای این منظور می توان موقعیت را تغییر داد اگر بیمار در رختخواب باشد یا به ویلچر وابسته باشد"باید از تخت خواب ها و کوسن های کاهش فشار استفاده شود. اگر بیمار وابسته به بستر باشد باید حداقل هر دوساعت یک بار موقعیت تغییر یابد .

برای جلوگیری از اصطکاک در هنگام تغییر موقعیت باید از تکنیک های مناسبلستفاده کرد .برای جلوگیری از اصطکاک زانوهاو مچ پا باید از بالش استفاده کرد .یک بالش را باید از زیر زانو نامچ پا قرار دهید تا از تماس پاشنه با تخت جلوگیری شود.تغذیه بعنوان بخشی از مراقبت از بیمار درنظر گرفته شود و درمان حمایتی باید در بیماران کم کالری و پروتین انجام شود

https://shafakhune.com 

مراقبت از زخم بستر درخانه

اگر یکی از اعضای خانواده شما از زخم بستر رنج میبرد با یک درمانگر زخم جهت دریافت راهنمایی لازم تماس بگیرید.

به دقت محل زخم را نگاه کنید و به دنبال نشانه هایی از عفونت بگردید مانند:

قرمزی 

تخلیه سیال از زخم

بوی ناخوشایند

حساسیت به لمس 

افزایش دما در زخم و اطراف زخم 

نوع درمان زخم بستربستگی به عمق و مرحله شدت زخم ان دارد

شما میتوانید زخم های مرحله یک را بااب و شامپو بچه بشویید وتمیز کنید وبا یک لوسیون مرطوب کننده مخصوص از شکنندگی پوست محافظت کنید

زخم بستر پیشرفته ممکن است نیاز به مراقبت های پزشکی داشته باشد.تیم مراقبتی شما ممکن است زخم را تمیز و ان را با پانسمان زخم مخصوص بپوشاند .

اگر زخم شما دچار عفونت شده باشد ممکن است لازم باشد انتی بیوتیک مصرف کنید

https://telmaclinic.com 

سلام خانومی مامان بزرگ منم زخم بسترگرفته بود تو بیمارستان 

خودشم گرید 4عفونی. 

شکر خدا دکتر پیدا کردیم میاد برا پانسمان الان گرید 2هس خیلیییییییی بهتر شده 

. داروی مخصوص داره خودسرانه دست نزنید و کاری نکنید ب استخوان برسه کاری نمیشه کرد 

درمان قطعی و کاملا گیاهی انواع زخم بستر دیابتی و غیر دیابتی :

♦️به دو روش با دارو و بدون دارو

بدون هیچ گونه عوارض ❗

دکتر میر حسین کاظمی

متخصص طب مکمل و سنتی

شماره ی تماس :

09367461816

سلام . من مادربزرگم ۹۰ساله هستند و به شدت دچار زخم بستر شدند و من به لطف خداوند از پمادی استفاده کردم که واقعا معجزه ی خداوند بود برای ما و حتی جای زخم هارو هم از بین برد به همین خاطر اومدم اینجا بنویسم ان شاءالله که برای بیمار شما هم مفید واقع بشه.

از سیسمونی فروشی ها پماد سودوکرم اصل بگیرید و روزی دوبار روی زخم ها استفاده بفرمایید فوری روند بهبود رو مشاهده میکنید. این پماد برای اگزما هم عالیه. با آرزوی سلامتی برای تمام بیماران