2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
من قبل اینکه حامله شم کاملا مطمئن بودم که بچه دوم میخوام ولی بعد که باردار شدم از نظر روحی خیلی به هم ریختم! حس میکردم نمیخوام! هزار جون فکر منفی میومد سراغم ولی خدا روشکر الان بهترم
سلام من هفته نهم اگه خدا بخاد25 فروردین میاد بغلم منم مثل شما نیما جون کارمندی و پشت میز نشینی سخته.مخصوصا بعد نهار
زن هرچقدر هم که بزرگ شود، همسر شود؛ مادر شود؛ مادربزرگ شود... درونش هنوز هم دختری کوچک چشم انتظار است؛ انتظار میکشد برای لوس شدن، محبت دیدن، دستی میخواهد برای نوازش؛ وچشمی برای ستایش... مهم نیست چند ساله شدی زن که باشی، دنیای درونت همیشه صورتی ست...
انشاالله همه به سلامتی و آرامش نی نی هاتونو بغل کنین،کار کردن واقعا تو این دوران سخته من 2-3 هفته یک کم حالت تهوع داشتم ولی خوب شدم اما صبح ها همش خوابم میاد شما که کار میکنینو صبح بیدار شین خیلی کارتون سخته
سوما جون برا من هفته 12 یعنی 2 هفته دیگه غربالگری نوشت،من برا پشر اولم غربالگری انجام ندادم یعنی دکترم آشناست گفت نمیخواد بیخوده ولی الان میگه اجباری شده انجام بده
2810