دوقلو ان دختر و پسر ان پنج سالشونه واقعا اذیتم میکنن دارم روانی میشم از دستشون بیش از حد شلوغن نه میتونم خونه کسی برم همه جا رو میریزن به هم کسی هم بییاد خونمون خیلی شلوغ میکنن دست تنهام کمکی ندارم که یه روز اینا نگه داره من استراحت کنم
هر جا میرم باید با اینا برم خسته شدم از دستشون امروز بعد از ماه ها دوستم اومده بود خونمون هر ادایی داشتن درآوردن روانیم کردن آخه من چی کنم.....
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
ناشکری نکن بخدا خیلیا حسرت بچه های تورو میخورن اونایی که بچه ندارن رو نگاه کن چجوری به بچه هات نگاه ...
سخت که هست ولی خب بازم خداروشکر که هستن و سالمن..مشکل پسرمم حل شه دیگه غمی ندارم...
البته اون سقط 12هفته خودش به اندازه 10سال انتظارِ بارداری پیرم کرد😄بیخیال باش و به خودت برس ، اینجوری با یه تیر دو نشون میزنی، هم زودتر باردار میشی، هم در آینده حسرت نمیخوری که ای وای کاش قبل از بچه به خودم میرسیدم و تفریح میکردم..چون باوجود بچه تقریبا تفریح کردن از محالاته
💙 دلیل نفسام 💙 پسرام 💙 دارم میرسم به آرزوهام کم کم💙
بعدش هم عاشق شلوغی.بخدا منو روانی کرده.هرچی وسایل تو کابینت بوده با اینکه کش داره باز کرده همه رو خراب کرده.خوراکی ها رو پخش زمین میکنه.در گازم خراب کرده و....کلا خیلی اذیت میکنه ولی کافیه ی جایی بریم یا یکی پیشش باشه کاری ب هیچکس نداره