اینجا رو با مصیبت کده اشتباه نگیرید اینجارو گذاشتیم که بعد از خواندن مطالب شما در دیگر پستها کاربران بیاند و بخونند و البته یک لبخند کوچیک بزنند تا مثل هاپو به نظر نیاند و البته برای تمام گرفتاران ماهم دعا میکنیم. لطفا دیگه از این پستهای فاتحه و انواع مرثیه نذارید-سپاس
صرفا جهت اطلاع و خنده و دوری از تاپیکهای متعدد غم باد دار که آدم را یاد طلبکاریهاش میندازه مطالعه ی متون زیر توصیه میشود:
قدیما برق ها رو روشن میذاشتیم میرفتیم مسافرت، دزده فک کنه یکی خونه هست، الان هرجوری حساب میکنیم برق ها رو خاموش کنیم و دزد بزنه به صرفه تره ! . . . ازدواج یعنی از دست دادن توجه تعداد کثیری از افراد و بدست آوردن بی توجهی یک فرد !
. فقط کاشف الکل رازی نبود ! مصرف کنندگان الکل هم راضی اند . . . اگر داری زنی زشت و دغل باز / تو نیکی میکن و در دجله انداز بکن خود را خلاص از دست آن زن / که ایزد در خیابانت دهد باز . .
. . اونی که رفت اگه برگرده از دوست داشتن نیست واسه اینه که بهترشو پیدا نکرده . . . می دونی چرا با ازدواج دین آدم کامل میشه؟ چون تا قبل ازدواج فکر میکنه دنیا بهشته …!!؟ اما بعدش به جهنم اعتقاد پیدا میکنه!!!؟؟؟؟ . . . غضنفر یه دوقولو میبینه بعد میزنه زیر خنده میگن چرا میخندی..؟ میگه تابلوئه فوتوشاپه
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!