2777
2789
عنوان

کمی تا قسمتی شوخی

| مشاهده متن کامل بحث + 53688 بازدید | 442 پست
آقاکامیار وبقیه سلام ممنون کلی خندیدم نمی دونم چرا تا حالا این تاپیک رو ندیده بودمبه هر حال جالبه ممنون
هیچ کودکی نگران وعده بعدی غذایش نیست ; زیرا به مهربانی مادرش ایمان دارد ; ای کاش من هم مثل او به خدایم ایمان داشتم.....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دو نفر در طول مهمانی کنار هم نشسته بودند و یک کلمه هم با هم حرف نزدند. پس از دو ساعت یکی از آنها به دیگری گفت: پیشنهاد می‏کنم حالا در مورد موضوع دیگری سکوت کنیم!
Dont Trust Anybody (DTA )

� یه ضرب المثل شیرازی هست که میگه: اگر شما به وسیله ای نیاز دارید و آن وسیله از شما دور است،،،، شما دیگر به آن وسیله نیاز ندارید

� مغز چیست؟ ارگانی از بدن که ما فکر می کنیم فکر می کند!

� ما بدبختی رو بوسیدیم و گذاشتیم کنار... حالا ول کن نیست , میره و میاد میگه : یه بوس بده

� صبح رفتم الکتریکی محلمون، گفتم زنگ خونمون خرابه! گفت: باشه میام درست میکنم هر چی منتظر موندم دیدم نیومد، زنگ زدم، بهم میگه: آقا من اومدم ولی هر چی زنگ زدم کسی درو وا نکرد که! ببین با کیا شدیم ٧٠ میلیون
Dont Trust Anybody (DTA )
2810