2777
2789
خیلی تنوع اسم داره آدم نمی دونه کدوم مارک رو بگیره.  

ببین منم اول گیج میشدم اول هزینه ای که میخوای بکنی رو در نظر بگیر بعد انتخاب کن یه نکتم بهت بگم زیر ششصد تومنو خط بکش چون هر چی تحقیق کردم گفتن فقط به درد نون گرم کردن و دکور میخوره  و زود خراب میشه

پریسان دختر سمنان

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین منم اول گیج میشدم اول هزینه ای که میخوای بکنی رو در نظر بگیر بعد انتخاب کن یه نکتم بهت بگم زیر ...

من تا ۱۲۰۰۰۰۰ میخوام بگیرم.  اینجا شنیدم تفال و گاسونیک و جنرال لوکس و بوش خوبه 

من کومتای ۵0 لیتر گرفتم سه رنگم داره واقعا نسبت به قیمتش عالیه فقط دیجیتالیشو نگیر چون بهترین برندارم گقتن چون دستگاه داغ میشه زود خراب میشه من کومتای 1200000بود از یه فروشگاه 900تومن گرفتم

پریسان دختر سمنان

هر برندی گرفتی یه مدت طول میکشه تا زمانو تایمش بیاد دستت معمولا تایمو درجه حرارتو بیشتر میزنن پس برای دو سه تا غذای اول درجه و تایمشو کم بذار تا دستت بیاد ان شاالله خرید خوبی داشته باشین

پریسان دختر سمنان
مال من سایا 20 لیتری هست الان حدود 600 تومنه کیفیتش عاااالیه خیلی خوبه ولی کوچیکه 40 لیتر به بالا ...

من هم همین توستر رو دارم ۲۰ لیتری اما کیک با همون دمای داخل دفترچه یعتی ۱۸۰ درجه میزارم سریع میسوزه درحالیکه داخلش نپخته

شما چجور درست میکنی

فرزند عزیزم مامان عاشقته♥
من هم همین توستر رو دارم ۲۰ لیتری اما کیک با همون دمای داخل دفترچه یعتی ۱۸۰ درجه میزارم سریع میسوزه ...

من کیک تو تنور گازیم میپزم

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
شما تو اون توستر چی درست میکنید؟؟

به جوجه گردانش یا توی سینیش مرغ میذارم برشته میشه عااالی

ماهی هم همینطور

پیتزا و لازانیا هم درست میکنم ولی خب چون الان تنور گازیم دم دستمه همه چیزم و تو اون میپزم

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
به جوجه گردانش یا توی سینیش مرغ میذارم برشته میشه عااالی ماهی هم همینطور پیتزا و لازانیا هم درست م ...

عزیز میشه دما و درجه و المنت هاشو بگی

چجور میزاری

خدا بهت خیر بده کمکم کن

فرزند عزیزم مامان عاشقته♥
عزیز میشه دما و درجه و المنت هاشو بگی چجور میزاری خدا بهت خیر بده کمکم کن

من روی هر دو المنت تنظیم میکنم

ساعت رو 3 بار 30 دقیقه ای تنظیم میکنم 

2 تا 30 دقیقه ی اول 200 درجه میذارم که مغز پخت بشه

30 دقیقه ی آخر 250 درجه میذارم