2777
2789

سلام خدا قوت من سنم ۳۷ سال ونیم است تو غربالگری اول ریسک سندرون داون برای من ۱در ۵۳۲زده شد .وnt1:9بود

غربالگری دوم را نرفتم الان در ۱۶هفته هستم

با توجه به سنم ریسک داون برای من زیاد بوده؟

رژین عزیز، از مرکز نسل امید بخواهید که علاوه بر ریسک کواد مارکر ، ریسک تست Sequential را هم به شما ب ...

سلام.خسته نباشید

میشه راجع به نتیجه ازمایش غربالگری من برام توضیح بدین.خیلی ممنون میشم.🌹🌹🌹

Papp3482

Hcg82,6

خدایااااااااااا شکررررررت خودت مواظب نی نی کوچولومون باش.چترم باز باشد یا بسته فرقی نمیکند. بی تو همیشه خیس بارانم...  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من ٢٧ سالمه براي غربالگري رفتم طبق سونو ١٢ هفته و ٤ روز بودم ولي طبق پريودم ١٢ هفته و يك روز.  ميشه برام تفسير كنيد؟ دكترم مسافرته

عدد ان تي ٢.٠٦ 

papp-a level: 1.62 mom

free b-hcg(1t) level: 2.51 mom

ريسك سندرم داون ١ در ٥،١٠٠

ريسك تيروزمي ١٨ : ١ در ٢٠،٠٠٠

ريسك تيروزمي ١٣: 1 در ٢٠.٠٠٠٠

2805

سلام وقت بخیر 29 سال سن دارم در جواب غربالگری سه ماهه اولم موارد زیر داده شده:

NT=1.43

SD:1:246 

PAPP-A:MOM:0.4

FREE BHCG:MOM:1.46

تریزومی 18 و 13 هیچ مشکلی نداشته

توی سونوگرافیم همه چی نرماله اما آزمایش خونم ریسک سندروم داون رو برام بینابین تعیین کرده واقعا نگرانم کسی میتونه راهنمایی کنه؟

سلام

من هفته پنجم بارداری هستم. آزمایش خون و ادرار چکاپ بارداری دادم، بهم زنگ زدن گفتم آزمایش ادرارتو تکرار کن پرسیدن انتی بیویک استفاده کردم یا نه؟ به هر حال رفتم و آزمایش ادرار و تکرار کردم. هنوزم جوابش و نگرفتم . تو آزمایش خونم ESR  بالا نشون داده. 23 . راستش خیلی نگرانم چه معنی داره؟. دکتر هم بهم استراحت داده. گفته الکی نیا تو مطب بشین. منم نمیدونم برم پیش دکتر یا نه؟ اگر راهنمایی م کنین ممنون میشم

سلام من 24 سالمه و هفته 22 بارداری هستم.وقتی دکتر برام غربال گری سه ماهه اول رو نوشت آزمایشم منفی شد و دکتر گفت که هیچ مشکلی ندارم..اما میزان بتا اچ سی جی من بالا بود..69ng/ml و با علامت قرمز نشونش داده بود..خیلی نگران بودم و کلی گریه کردم که دکتر عصبانی شد و گفت که الکی بزرگش میکنم و این مقدار طبیعیه و تو تمام خانوم های باردار این زیاده و قرمز نشونش میدن..بعد من گفتم که برام غربال گری سه ماه دوم رو بنویس که ننوشت و گفت که نیازی نیست و فقط واسم سونوگرافی انومالی نوشت که اونم مشکلی نداشت..الان من 22هفته م شده اما هنوز نگران بالا بودن بتام هستم..ایا ممکنه که بچم مشکلی داشته باشه یا نه؟تو رو خدا جواب بدین..

در ضمن تو سونوگرافی هم استخوان بینی تشکیل شده بود و هم اندازه nt1/05 بود..

سلام و خسته نباشید من توی هفته 15 هستم و 34 سالمه جواب آز غربالگری مرحله دومم یکم نگرانم کرده میشه راهنماییم کنید

risk of downs  1 in 75

risk of trisomy 18   less then 1 in 20000

risk ofNTD:  1 in 5400

خیلی نگرانم لطفا راهماییم کنید

توروخدا به منم جواب بدين😔 من تو هفته ١٢ هفته وبنج روز رفتم سونو سه ماه اول ان تي ٢،٥ بود دكتر بهم گفت لب مرز هست و نه خوبه ونه بد:(( ازمايش سل فري دادم كسي هست با ان تي ٢،٥ بد بوده باش ازمايشش؟؟ در ضمن ٢١ سالمه

سلام ممنون ميشم اگه جواب منم بدين خيلي نگرانم جوتب غربالگري اول همه چيز نرمال بود ١به ٢٠٠٠٠هر سه مورد

غربالگري دومم ريسك تريزومي ١٨١به ٧٩٠٠

و ريسك ntd١به ٢٩٠٠

ب نظر شما ريسك ازمايشم بالاست؟

سلام من 32 سالم هست اصلا توی خانواده مشکل ژنتیکی نداریم و ازدواج فامیلی هم نیست  NT:1/61آزمایشات نوبت اولم یعنی دابل مارکر اینترمدیت ریسک شد نوبت دوم یعنی کواد مارکر سیکوئنشیال انجام دادم های ریسک شد سندرم داون 1:270 و SLOS هم مثبت1:50 شد آزمایش آمینو سنتز انجام دادم جواب نرمال هست و آنومالی اسکن هم نرمال بود .حالا یکی اینکه میخواستم بدونم چه دلیلی داره که آزمایشاتم مثبت شد ولی آمینوسنتز نرمال بود دوم اینکه حالا با وجود جواب نرمال آمینو سنتز لازم هست مراقبت خاصی انجام بدم و یا به آزمایش یا سونوگرافی دیگه ای هم نیاز هست یا نه ممنون میشم جواب بدیدالان هفته بیست وسوم بارداری هستم

2810