2777
2789
کاربران گرامی : با پوزش فراوان، بدلیل افزایش حجم سئوالات کاربران در سایت آزمایشگاه نیلو و فقدان وقت کافی برای پاسخ گویی در این پیج، خواهشمندیم برای طرح سئوالاتتان به سایت آزمایشگاه نیلو (Niloulab.com) مراجعه نمائید... با تشکر مدیریت آزمایشگاه نیلو...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام. من هفته 23 بارداری دوم هستم - برام سونو آنومالی نوشته دکترم ولی شهرستانی که من هستم سونو این کار موجود نیست و باید به جایی دیگه برم - لطفا بگید ایا حتما و ضروریه که انجامش بدم -و اصلن تو این سونو چه چیزی و نشون و مشخص می کنن . اخه با این وضیت نمی تونم راه دور برم . ممنونم از لطفتون
با سلام من در هفته۱۵ ازمایش کوادمارکر را انجام دادم سنم ۳۳ سال است میخواستم لطف کنید این جواب از من رو ببینید نرمال است ممنون afp. 26.8 Hcg 33954 Ue3 2 Inhibin a. 179 Trisomy21 1:3099 Trisomy18 1:30000 Slos 1:30000 Ntds. 1:2931 T21prior risk 1:596 T18 prior risk 1:6672
2805
کاربران گرامی : با پوزش فراوان، بدلیل افزایش حجم سئوالات کاربران در سایت آزمایشگاه نیلو و فقدان وقت کافی برای پاسخ گویی در این پیج، خواهشمندیم برای طرح سئوالاتتان به سایت آزمایشگاه نیلو (Niloulab.com) مراجعه نمائید... با تشکر مدیریت آزمایشگاه نیلو...
سلام به من گفته شده با قدرت اطمینان 80% ریسک تان در محدوده کم خطر بینابین است جواب غربالگری اول من این بوده.میشه شماهم نظرتونو بدین.خیلی نگرانم کردن.من ۳۴ سال دارم Down syndrome 1:5910 age alon 1:473 Equivalent age risk<15.0 trisomy 18 1:99000 Nt 1.4 nb 2.5
خدایا خودت مراقب دختر کوچولوم باش....
http://miadilyad.mihanblog.com/دوستان بعد دنیا اومدن نی نی کلی برنامه هست یکیش هم زبان انگلیسی به وبلاگ مادری که خودش مکالمه انگلیسیش صفر بود ولی بچه هایدو و پنج سالش مثل آبخوردن انگلیسی نیتیو حرف میزنند سربزنید
موسسه زبان تو بازی کن ندانسته یادبگیر. انجام بازی های علمی آزمایشات فیزیک شیمی در محیطی انگلیسی پاسداران انتهای نیستان هشتم بن بست ارام پلاک 2 09127241855، miadilyad.mihanblog.com
👩👧👸 گپ 2 گپ👩👧👸 همه چی آزاد فیلم✅عکس✅پست✅ با هر موضوعی ورود آقا ⛔ دیلیت فیلم و عکس +18⛔ دیلیت ❤💚💜💙 لینک دعوت فقط خانم https://telegram.me/joinchat/069f7b36000b0447f055ebd2d9cc1638
http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1206401&postID=47672253 بیاید برای مهکامه و مظلومیتش دعا کنیم:-( :-(
سلام من تو هفته ١٢ ازمایش غربالگری تو نیلو دادم ٤ شنبه باسونوnt نتایجش این شده: T21 1:13 screen positive T18 1:20 screen positive T13 1:19 screen positive NT ٣/٢ سونو حال سوالم اینه که ممکنه بخاطر مصرف شیاف cyclogest نتیجه انحراف داشته باشه؟ دو سندروم ممکنه برای جنین ایجاد بشه؟ نیاز به تکرار ازمایش نیست؟ در نظر دارم بدون امینو سنتز سقط کنم کسی تجربه ایی داره راهنمایی کنه ممنون میشم در ضمن تیغه بینی تشکیل شده از طرفی نگرانم نکنه بچم مشکلی نداره و من عجله میکنم
سلام من تو هفته ١٢ ازمایش غربالگری تو نیلو دادم ٤ شنبه باسونوnt نتایجش این شده: T21 1:13 screen positive T18 1:20 screen positive T13 1:19 screen positive NT ٣/٢ سونو حال سوالم اینه که ممکنه بخاطر مصرف شیاف cyclogest نتیجه انحراف داشته باشه؟ دو سندروم ممکنه برای جنین ایجاد بشه؟ نیاز به تکرار ازمایش نیست؟ در نظر دارم بدون امینو سنتز سقط کنم کسی تجربه ایی داره راهنمایی کنه ممنون میشم در ضمن تیغه بینی تشکیل شده از طرفی نگرانم نکنه بچم مشکلی نداره و من عجله میکنم
سلام من دیروز ان تی و آزمایش خون انجام دادم که نتیجه آزمایش دوهفته دیگه آماده میشه /من از طریق میکرو دوقلو باردارم و طبق گفته دکتر سونو 12 هفته و 4 روزم بود.دکتر سونو گفت همه چی خوبه مهده و مثانه و چهارحفره قلب و تیغه بینی ودست وپاها و همه چی خداروشکر خوب بود و عدد nt=2.1 بود من تقریبا 33 سالم هست.ممنون میشم نظرتون رو بگید.در ضمن من تحت نظر مرکز ناباروری ابن سینا هستم و همه کارهای مربوط به بارداریم رو اونجا انجام میدم
خدای مهربونم نی نیامو به دستای مهربون تو میسپرم خودت فقط حافظشون باش
2810