2777
2789
بازهم مرسی.
سن من 30 است گفتم شاید مهمه.
دو نمودار در جواب آزمایشم هست:یک نموداری در جواب آزمایشم هست که دو تا ستون داره زیر یکی نوشته 36819/1(tri.18) ستون بعدی 15760/1(spina bifida)

یک نمودار دیگم دو تا ستون داره یکی زیرش نوشته 864/1(age) و اون یکی نوشته 361/1(bio.2t)

در زیر نمودارهام نوشته شده
comments
-calculated risk of trisomy 21 lower than prior riskof a 35 years old woman.amniocentesis should not be recommended based on this analysis.
-minor risk of trisomy 18.
-minor risk of ntd.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ازمایشگاه نیلوی محترم سلام
من امروز رفتم سونوگرافی دقیقا 7 هفته و 5 روز دارم اما سونوگراف گفت 7 هفته. می خواستم ببینم این تفاوت 5 روز در سونو مسیله ای نیست؟ اخرین تاریخ قائدگی من 2/5/90 بود.
جواب ازمایشم و هم گرفتم همه چیز نرمال بود فقط R.b.c 4.17 بود که رنجش بین 4.2 - 5.1 بود و جلوش ستاره خوده بود. چه مشکلی هست؟ ممنونم از لطفتون.

آقای دکتر.دکتر زنان گفت که توی سونوگرافیهای دیگر این قضیه را دنبال می کنیم. واینکه الان کاری از دستمون بر نمیاد تا بدنیا بیان. من می خوام بذون اصلا این دو مورد یعتی چه و اینکه چقذر حاده؟بازم مرسی
با سلام و خسته نباشید ...میخواستم بدونم برای سونوی برررسی اندامها و وسلامت جنین کدوم سونوگرافی رو در تهران پیشنهاد می کنین ... ضمنا" من دوقلو باردارم و الان در هفته 20 هستم چه هفته ای مناسبتره برای این سونو ..
با تشکر
مهربون یار همیشگی , شکرررر....چقدر دیدن این سه فرشته نازنین کنار همسر مهربونم لذت بخشه....می پرستمت
من مجدداً از شما تشکر میکنم. با توجه به توصیه شما مبنی بر انجام سونوی هفته 18 تا 20 آیا با سونوی معمولی انجام می شود یا سونوی سه بعدی در این هفته ها باید انجام شود. (ببخشید دیگه به خدا من خنگ نیستم! ولی میخوام مطمئن بشم و استرس و اذیت اضافی به جنین وارد نکنم).
سلام و تشکر از لطف شما. می خواستم بدونم من آز غربالگری رو در شیراز آزمایشگاه دکتر سعادتی انجام دادم.به نظر شما میشه جواب آز اشتباه باشه؟ به نظر شما دستگاهاشون معتبر هست؟
سلام کارشناس محترم. من 27سال دارم و درهفته 15+0 حاملگی تست کواد مارکر را درآزمایشگاه شما (نیلو) دادم و نتیجه این است. میشود لطفا تفسیرش بفرمائید:

AFP: VALUE 20 , CORRECTED MOM 0.83
HCG: VALUE 50 , CORRECTED MOM 1.30
UE3: 1.20 , CORRECTED MOM: 0.59
INA: VALUE 453 , CORRECTED MOM: 1.81

Trisomy 21 screening: 1: 593
The calculated risk for trisomy 21 is below the cut of risk which represents a low risk
Trisomy 18 screening: < 1: 30000
The calculated risk for Trisomy 18 is below the cut of risk which represents a low risk
SLOS screening: < 1: 30000
The calculated risk for SLOS is below the cut of risk which represents a low risk
NTDs screening: 1: 8064
The calculated risk for NTDs is below the cut of risk which represents a low risk
Preeclampsia screening:
Individual’s overall likelihood ratio of developing preeclampsia is 7.65 times more than the one of a normal pregnant woman. Considering the incidence rate of preeclampsia, individual’s risk of developing preeclampsia is 1:13
تا آنجا که فهمیدم ریسک سندروم ها پایین است. درست است؟
آیا preeclampsia‌ همان مسمومیت حاملگی است؟ ریسک من بالا است! چه مشکلاتی ایجاد می‌کند و من چه کاری می‌بایست انجام بدهم؟